Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 20.02.2020 Miejsce: Łajski
Czas trwania: 6 h
Celem szkolenia jest zdobycie praktycznej wiedzy dotyczącej analizy mikrobiologicznej opakowań. Główną część szkolenia stanowi część warsztatowa, która odbywa się w akredytowanym laboratorium JARS S.A.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych tematyką związaną z analizą mikrobiologiczną opakowań.
1. Metody kontroli czystości mikrobiologicznej opakowań
2. Zapoznanie z wybranymi metodykami badań, posiewy, odczyty, badania potwierdzające:
- Oznaczanie ogólnej liczby drobnoustrojów
- Oznaczanie liczby drożdży i pleśni
- Oznaczenie liczby Enterobacteriaceae
- Oznaczanie liczby Escherichia coli i bakterii z grupy coli
3. Przeliczenia i interpretacja wyników
Szkolenie realizowane będzie w godzinach: 10.00 - 16.00
Zgłoszenia przyjmujemy do 14.02.2020 r.
Koszt szkolenia:
649 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 1 osoby z firmy.
599 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.
Koszt obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.
W razie pytań zachęcamy do kontaktu:
- telefonicznego: (48) 22 783 17 34
- mailowego: szkolenia@jars.pl
Zapytaj organizatora o szczegóły