Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Facebook Twitter LinkedIn

ANALIZA TRENDÓW DANYCH FIZYKOCHEMICZNYCH I MIKROBIOLOGICZNYCH

Data: 07.12.2018 Miejsce: WROCŁAW
Czas trwania: 7 h

Cel szkolenia

Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników z technikami analizy trendów danych fizykochemicznych i mikrobiologicznych przy wykorzystaniu kart kontrolnych mających zastosowanie przy analizie danych
historycznych w ramach okresowego przeglądu jakości produktu, procesu lub środowiska.

Szkolenie skierowane do

Szkolenie skierowane jest do kierowników i pracowników laboratoriów fizyko-chemicznych i mikrobiologicznych, kierowników działów jakości odpowiedzialnych za ustalanie harmonogramu i częstotliwości badań.

Program

WYKŁADY:
1. Analiza trendów danych fizyko-chemicznych i mikrobiologicznych
· Prawodawstwo- wymagania rozporządzenia (WE) 2073
· Zastosowanie analizy trendów w badaniach mikrobiologicznych
· Rodzaje danych mikrobiologicznych i techniki wykrywania trendów, analiza graficzna, karty kontrolne Shewartha
2. Analiza trendów zanieczyszczeń procesu produkcyjnego
3. Analiza trendów zanieczyszczeń surowców i produktu gotowego
4. Analiza trendów zanieczyszczeń mikrobiologicznych środowiska produkcyjnego
5. Pytania, rozdanie zaświadczeń, zakończenie szkolenia.

Warunki uczestnictwa

Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego (plik .doc lub zgłoszenie ze strony internetowej https://hamilton.com.pl/oferta/szkolenia-i-audyty/harmonogram-szkolen/ )

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w powyższym formularzu przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl oraz firmę publikującą lub udostępniającą dany materiał na podstawie odpowiedniej umowy z Portalem w celu realizacji niniejszego zapytania lub rejestracji na wydarzenie lub pobrania materiałów oraz powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez Portal, realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem.

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn