Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 10.03.2020 Miejsce: Chorzów
Czas trwania: 32 h
Przygotowanie do pełnienia funkcji auditora strony pierwszej i drugiej w zakresie systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v4.1, IFS Food v6.1, BRC Food v8), doskonalenie warsztatu auditora, kierowanie zespołem auditorów.
Osoby prowadzące audity I i II strony, szefowie, właściciele i kierownicy, członkowie zespołu ds. HACCP, laboranci zapewnienia jakości, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, IFS Food, BRC Food, FSSC 22000, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie:
https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1516183914109522610498/formularz-zgloszeniowy.pdf
i przesłanie go na adres: akademia@tuv-sud.pl. O przyjęciu zgłoszenia zostaną Państwo poinformowani drogą mailową przez TÜV SÜD Polska.
Szczegóły dotyczące szkolenia: https://www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/programy-szkolen/zywnosc/f9-auditor-przemyslu-spozywczego
Regulamin szkoleń TÜV SÜD Polska: https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1481186374933222621102/regulamin-szkolen.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły