Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Auditor wewnętrzny systemu HACCP - TERMIN GWARANTOWANY

Data: 12.06.2019 Miejsce: Gdynia
Czas trwania: 16 h

Cel szkolenia

  • Przygotowanie słuchaczy do pełnienia roli auditora wewnętrznego systemu HACCP
  • Wprowadzenie w zasady auditingu oraz w sposoby wykorzystania auditu w zarządzaniu bezpieczeństwem i jakością żywności

Szkolenie skierowane do

  • Członków zespołu ds. HACCP

  • Osób przeprowadzających audity wewnętrzne w przedsiębiorstwach funkcjonujących w obszarze łańcucha żywnościowego.
     

Szkolenie dedykowane jest uczestnikom początkującym jak i doświadczonym w zakresie analizy zagrożeń.

Program

  • Zasady bezpieczeństwa żywności – wprowadzenie;
  • Wymagania prawne obowiązujące w UE i Polsce;
  • Miejsce systemu HACCP w systemach zarządzania;
  • Dobre praktyki GMP i GHP oraz HACCP – wymogi, podstawy prawne, omówienie zależności pomiędzy GMP, GHP i HACCP;
  • Zasady funkcjonowania, wdrażania i doskonalenia oraz dokumentowania systemu GMP, GHP i HACCP;
  • Zasady definiowania i analizowania zagrożeń oraz określania krytycznych punktów kontroli;
  • Zasady bezpieczeństwa żywności – wytyczne dla personelu;
  • Zasady auditingu wg ISO 19011;
  • Auditorska wykładnia wymagań;
  • Zasady auditowania;
  • Ćwiczenia, warsztaty, gry symulacyjne:
    • planowanie i koordynacja działań auditowych,
    • prowadzenie auditów,
    • identyfikacja i zapis niezgodności,
    • analiza dokumentacji i zapisów,
    • działania poauditowe;
  • Egzamin końcowy.

Warunki uczestnictwa

Szkolenie dwudniowe: 12-13.06.2019

Termin przesyłania zgłoszeń upływa 05.06.2019.

TERMIN GWARANTOWANY - o wpisaniu na listę uczestników decyduje kolejnośc zgłoszeń.

Koszt  950,00 PLN + 23% VAT - za osobę za udział w szkoleniu otwartym w biurze SGS w Gdyni.

Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe, certyfikaty, wyżywienie w trakcie godzin szkoleniowych.

Cena nie obejmuje kosztu zakwaterowania.

Zapytaj o dostępne rabaty!

 

Szczegółowe warunki uczestnictwa dostępne tutaj: http://bit.ly/szkoleniehaccp  

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • W celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów, wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.)

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn