Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Bezpieczeństwo i Higiena pracy w produkcji spożywczej

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Dowiedz się jak międzynarodowy standard BHP ISO 45001 może przyczynić się do zrównoważonej oraz etycznej produkcji w sektorze spożywczym. Podczas sesji dowiesz się również jak wdrożenie systemu może przyczynić się to redukcji ryzyka i stworzenia lepszych warunków dla pracowników. 

Wydarzenie skierowane do

Wszystkich organizacji, które chciałyby jak najlepiej wykorzystać możliwości Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem i Higieną Pracy w sektorze.

Program

  • Czym jest etyczny handel i dlaczego jest ważny w sektorze spożywczym?
  • Jakie są wyzwania w zakresie BHP w branży i jaki mają wpływ na trwałość zatrudnienia i pracy?
  • Jak wprowadzenie normy ISO 45001 może przyczynić się do poprawy wyników w tym zakresie?

Warunki uczestnictwa

Webinar jest bezpłatny.

Rejestracja

Zarejestruj się

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.