Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Bezpieczeństwo i Higiena pracy w produkcji spożywczej

Dostępne non-stop

Cel

Dowiedz się jak międzynarodowy standard BHP ISO 45001 może przyczynić się do zrównoważonej oraz etycznej produkcji w sektorze spożywczym. Podczas sesji dowiesz się również jak wdrożenie systemu może przyczynić się to redukcji ryzyka i stworzenia lepszych warunków dla pracowników. 

Skierowane do

Wszystkich organizacji, które chciałyby jak najlepiej wykorzystać możliwości Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem i Higieną Pracy w sektorze.

Program

  • Czym jest etyczny handel i dlaczego jest ważny w sektorze spożywczym?
  • Jakie są wyzwania w zakresie BHP w branży i jaki mają wpływ na trwałość zatrudnienia i pracy?
  • Jak wprowadzenie normy ISO 45001 może przyczynić się do poprawy wyników w tym zakresie?

Warunki uczestnictwa

Webinarium jest darmowe.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn