Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Bezpłatny Webinar: Praktyczne aspekty oznaczania azotu i białka w oparciu o metodę Kjeldahl’a

Dostępne non-stop

Cel webinarium

Zapraszamy na webinar poświęcony rozwiązywaniu problemów powstających w trakcie analiz metodą Kjeldahl’a.

Webinarium skierowane do

Warsztaty adresowane są do osób pracujących w laboratoriach chcących usystematyzować i poszerzyć swoją wiedzę na temat oznaczania azotu i białka w oparciu o metodę Kjeldahl’a

Program

W trakcie webinarium dowiesz się m.in.:

✔️ jak uporać się z najczęściej występującymi utrudnieniami,

✔️ na które parametry procesu należy zwrócić szczególną uwagę,

✔️ które parametry w metodzie Kjeldahl’a podlegają optymalizacji,

✔️ które czynniki mają największy wpływ na otrzymywane wyniki.

Warunki uczestnictwa w Webinarium

Te i inne zagadnienia zostają poruszone podczas BEZPŁATNEGO webinarium internetowego poświęconego oznaczaniu azotu i białka w oparciu o metodę Kjeldahl’a. Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn