Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

BLUE PAPER 2019

Jako przewodnik dla producentów i przetwórców żywności, dystrybutorów produktów żywności, a także sieci handlowych, trzecia edycja zawiera uaktualnienie informacji zawartych w poprzednim wydaniu,  ukazuje nowe spojrzenie na temat wybranych zanieczyszczeń i kategorii żywności. Wśród nowych tematów znalazły się: Escherichia coli, Listeria monocytogenes, furany i metylofurany, metale ciężkie, mikroplastik, wyroby kakaowe, zioła i przyprawy, orzechy i nasiona.

Podobnie jak w poprzednich edycjach, nowe wydanie Blue Paper zawiera unikane zestawienie powiadomień zarejestrowanych w systemie RASFF, a także przegląd przyszłych „gorących tematów”, które planujemy rozwinąć w kolejnych wydaniach.

Słowa kluczowe:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn