-
Deklaracja kraju lub miejsca pochodzenia podstawowego składnika w świetle przepisów prawa żywnościowego.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.04.2024
-
Wymagania standardu IFS Food v. 8. (szkolenie na licencji IFS Academy)
Kategoria: Normy i standardy, 22.04.2024
-
Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych w systemach bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Systemy jakości, 22.04.2024
-
FOOD DEFENSE I FOOD FRAUD
Kategoria: Normy i standardy, 23.04.2024
-
Alergeny w żywności – zarządzenie ryzykiem, metody zapobiegania zanieczyszczeniom krzyżowym, walidacja procesów mycia i czyszczenia. Szkolenie online. NOWOŚĆ!
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.04.2024
-
✅ Kultura Bezpieczeństwa Żywności (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 23.04.2024
-
Pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych.
Kategoria: Badania żywności, 23.04.2024
-
Stosowanie prawa żywnościowego w praktyce.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.04.2024
-
Pluskwy – biologia, profilaktyka i zwalczanie.
Kategoria: Higiena i Haccp, 23.04.2024
-
✅ Kultura Bezpieczeństwa Żywności ✅
Kategoria: Normy i standardy, 23.04.2024