Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

BRC Global Standard OPAKOWANIA - SZKOLENIE SKUTECZNA ANALIZA ZAGROŻEŃ I RYZYKA HACCP/HARA

Data: 24.04.2019 Miejsce: Gdynia
Czas trwania: 16 h

Cel szkolenia

Szkolenie odnosi się do wymagań Standardu, rozwoju i wdrożenia systemu zarządzania zagrożeniami i ryzykiem.  Pozwala ono uczestnikom na poznanie wymagań BRC, podstaw HARA – HACCP oraz innych istotnych elementów w zakresie zarządzania systemami opartymi na ryzyku.

Celem szkolenia jest zrozumienie wymagań BRC Global Standard Opakowania oraz Materiały Opakowaniowe, wydanie 5 w odniesieniu do analizy zagrożeń i ryzyka, podstaw HARA/HACCP oraz ustanowienia i skutecznego wdrożenia planu analizy zagrożeń i ryzyka.

Szkolenie skierowane do

Szkolenie jest przeznaczone dla  personelu firm związanych z produkcja opakowań, które

Program obejmuje wykłady ićwiczenia:

·       Wprowadzenie do analizy zagrożeń i ryzyka

·       Programy wstępne

·       HACCP & HARM

·       Identyfikacja i zarządzanie ryzykiem

·       Analiza zagrożeń I Krytyczne Punkty Kontroli

·       Zrozumienie wymagań

potrzebują ustanowić i wdrożyć plan analizy zagrożeń i ryzyka zgodnego z wymaganiami BRC Global Standard Opakowania oraz Materiały Opakowaniowe, wydanie 5.

Program

Program obejmuje wykłady i ćwiczenia:

·       Wprowadzenie do analizy zagrożeń i ryzyka

·       Programy wstępne

·       HACCP & HARM

·       Identyfikacja i zarządzanie ryzykiem

·       Analiza zagrożeń I Krytyczne Punkty Kontroli

·       Zrozumienie wymagań

Warunki uczestnictwa

Warunkiem uczestnictwa jest zgłoszenie uczestnika bezpośrednio u trenera magda@ledwon.pl oraz zapisanie się na szkolenie na platformie BRC Educate. Wytyczne dotyczące zapisu na szkolenie uczestnicy otrzymają od trenera. Zapis na platformie BRC Educate jest konieczny w celu uzyskania dostępu do egzaminu i certyfikatu wydawanego przez BRC Trading Ltd. w Londynie.

Uczestnik otrzymuje materiały szkoleniowe opracowane przez BRC i tłumaczone na język polski. Szkolenie również jest prowadzone w języku polskim.

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • W celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów, wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.)

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn