Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 03.11.2022 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Dwudniowe szkolenie BRCGS Global Standard for Food Safety umożliwi personelowi technicznemu, jakościowemu i operacyjnemu producentów, sprzedawców detalicznych i firm gastronomicznych pełne zrozumienie protokołów i wymagań normy BRCGS dotyczącej bezpieczeństwa żywności, w wersji 9, w tym planowania auditu oraz zdarzenia w trakcie i po audicie.
Szkolenie BRCGS Global Standard for Food Safety, wersja 9, skierowane jest do pracowników producentów żywności, firm gastronomicznych czy detalistów, kierowników ds. Technicznych i Jakości, konsultantów, liderów zespołów auditu wewnętrznego, członków zespołów auditu wewnętrznego oraz zatwierdzonych partnerów BRCGS Global Standards.
Czego się nauczę?
Po pomyślnym ukończeniu kursu i egzaminu otrzymasz certyfikat osiągnięć wykazujący, że zdobyłeś umiejętności i wiedzę, obejmujące:
Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://www.bsigroup.com/pl-PL/BRCGS-Bezpieczenstwo-Zywnosci/BRC-szkolenia/brcgs-bezpieczenstwo-zywnosci-szkolenie-dla-zakladow-issue8/?utm_source=Referral&utm_medium=Schedule&utm_term=PL-szkolenia
Rejestracja na to szkolenie jest dwuetapowa: prosimy w pierwszej kolejności o rejestrację w naszym systemie, następnie w systemie BRCGS Educate wg instrukcji.
Aby jak najlepiej wykorzystać kurs szkoleniowy, uczestnicy powinni przejrzeć egzemplarz BRCGS Global Standard for Food Safety Issue 8, który można bezpłatnie pobrać z BRCGS Bookshop.
Zarejestruj się ->https://bsi.secure.force.com/training?c=BRC17201PLPL&CT=PL&l=PL&_ga=2.48920293.25537422.1659948277-602528476.1654175239
Zapytaj organizatora o szczegóły