Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

CQI/IRCA ISO 22000:2018 Auditor Wiodący Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności

Data: 15.07.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 40 h

Cel szkolenia

Celem szkolenia jest pozyskanie umiejętności planowania, przeprowadzania, raportowania auditu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności, który wpływa na poprawę zgodności i bezpieczeństwa żywności oraz całościowego wyniku organizacji.

W ciągu pięciu dni zdobędziesz wiedzę i umiejętności potrzebne do przeprowadzenia skutecznych auditów, poprzez wykorzystanie podjęcia systemowego zostaniesz poprowadzony przez cały proces od jego inicjowania do monitorowania działań poauditowych.

Nauczysz się opisywać cele auditu systemu ISO 22000, spełniać oczekiwania certyfikacji trzeciej strony jak również zdobądź wiedze na temat kluczowych i skutecznych praktyk auditowania w odniesieniu do ISO 22000 wersja 4 włączając specyficzne kryteria.

Szkolenie skierowane do

Każdego kto musi auditować System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności i posiada niezbędną wiedzę na temat auditowania systemu zdobytą podczas poprzednich szkoleń i praktyki zawodowej.

Program

Ten kurs pomoże:

  • Identyfikować cele i korzyści z auditowania Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
  • Interpretować wymagania ISO 22000:2018 do celów auditu
  • Planować i przeprowadzać działania auditowe, tak aby uzyskać wartość dodaną
  • Zapoznać się z podejściem opartym analizie ryzyka (procesy, produkty, przywództwo i proces zarządzania)
  • Zapoznać się z najnowszymi technikami auditowania i  ich odpowiednim użyciem
  • Budować zaufanie udziałowców poprzez zarządzania procesami zgodnie z najnowszymi wymaganiami
  • Spełnić wymagania certyfikacji CQI/IRCA 

Po zakończeniu szkolenia otrzymasz certyfikat CQI/IRCA

Szkolenie obejmuje:

  • materiały szkoleniowe
  • certyfikat
  • wyżywienie

Przejdź do bezpośrednio u organizatora -> http://bit.ly/ISO-2200-2018-Auditor-Wiodacy-FF

 

Warunki uczestnictwa

Powinieneś posiadać wiedzę nt. ISO 22000 i kluczowych zasad Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. Jeżeli nie masz doświadczenia w tej kwestii, sugerujemy uczestnictwo w kursie Wymagania ISO 22000:2018. Pomocnym będzie również, jeśli uczestniczyłeś w kursie dla auditorów wewnętrzach lub zewnętrznych.

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • W celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów, wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.)

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn