-
FOOD DEFENSE I FOOD FRAUD
Kategoria: Normy i standardy, 23.04.2024
-
Alergeny w żywności – zarządzenie ryzykiem, metody zapobiegania zanieczyszczeniom krzyżowym, walidacja procesów mycia i czyszczenia. Szkolenie online. NOWOŚĆ!
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.04.2024
-
✅ Kultura Bezpieczeństwa Żywności (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 23.04.2024
-
Stosowanie prawa żywnościowego w praktyce.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.04.2024
-
✅ Kultura Bezpieczeństwa Żywności ✅
Kategoria: Normy i standardy, 23.04.2024
-
✅ Kultura Bezpieczeństwa Żywności ✅
Kategoria: Normy i standardy, 23.04.2024
-
✅ Kultura Bezpieczeństwa Żywności ✅
Kategoria: Ogólne, 23.04.2024
-
✅ Kultura Jakości i Bezpieczeństwa Żywności ✅ Online
Kategoria: Normy i standardy, 23.04.2024
-
✅ Kultura Jakości i Bezpieczeństwa Żywności ✅ Online
Kategoria: Normy i standardy, 23.04.2024
-
✅ Kultura Jakości i Bezpieczeństwa Żywności ✅ Online
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.04.2024