Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

III Sympozjum z cyklu „Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności”

Mamy przyjemność zaprosić na III Sympozjum z cyklu „Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności”, które odbędzie się w dniach 16 – 18 kwietnia 2018 roku w Kirach (k. Zakopanego) w Ośrodku Szkoleniowo-Wypoczynkowym SGGW „Marymont”. Wydarzenie organizowane jest przez Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności SGGW w Warszawie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Zarząd Główny oraz Sekcję Bezpieczeństwa Żywności Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN.

Sympozjum kierujemy do środowiska naukowego oraz instytucji i firm związanych z branżą spożywczą.

Zakres tematyczny obejmuje szereg zagadnień dotyczących żywności, uwzględniających takie aspekty, jak: czynniki warunkujące jakość produktów żywnościowych, stan i perspektywy bezpieczeństwa żywnościowego, zjawisko strat i marnotrawstwa żywności.

Wyrażamy przekonanie, że udział w Sympozjum będzie wspaniałą okazją do wymiany poglądów, dyskusji i spotkań społeczności naukowej z otoczeniem gospodarczym, a nawiązane kontakty przyczynią się do korzyści wynikających ze współpracy.

 

Patronat nad sympozjum objęła Federacja Polskich Banków Żywności oraz portal żywnościowy FoodFakty.pl

Szczegółowe informacje znajdują się na stronie: http://www.pttz.org/aktualnosci/konferencje.html 

kontakt: sympozjum_bezpieczenstwo@sggw.pl

 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W SYMPOZJUM!

Słowa kluczowe:

Artykuł opublikowany dzięki

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn