Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 18.02.2022 Miejsce: Katowice
Czas trwania: 8 h
Celem szkolenia jest przedstawienie zagadnień kultury bezpieczeństwa żywności w odniesieniu do wymagań prawnych oraz wymagań właścicieli standardów uznawanych przez GFSI, a także zaprezentowanie praktycznych aspektów wdrożenia, oceny i utrzymania kultury bezpieczeństwa na określonym poziomie.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób związanych z systemami zarządzania bezpieczeństwem żywności.
- Ogólne definicje i istota tematu
- Kultura bezpieczeństwa żywności jako jeden z wymogów standardów uznawanych przez GFSI
- Kultura bezpieczeństwa żywności jako wymóg prawny
- Czynniki oraz uwarunkowania sprzyjające tworzeniu kultury bezpieczeństwa żywności
- Narzędzia pozwalające, określić, zmierzyć i ocenić dojrzałość poziomu kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji oraz wskazać obszary wymagające doskonalenia
- Doskonalenie kultury bezpieczeństwa żywności
Szkolenie prowadzone jest w formie on-line z wykorzystaniem platformy Webex lub Teams. Potrzebny jest tylko komputer z dostępem do internetu dla każdego uczestnika. W trakcie szkolenia uczestnicy i trener słyszą się wzajemnie dzięki czemu mogą swobodnie zadawać pytania.
Zapytaj organizatora o szczegóły