Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Manager jakości w branży spożywczej - szkolenie z zakresu HACCP, ISO 22000, BRC, IFS

Na żądanie Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 12 h

Cel szkolenia

  • Zapoznanie uczestników z wymaganiami w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • Zrozumienie ich istoty i miejsca w systemie jakości organizacji
  • Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w produkcji żywności

Szkolenie skierowane do

  • Osoby funkcjonujące w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialne za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów

Program

  • Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności
    • wymagania prawne
    • Codex Aliementarius
    • GHP
    • GMP
    • HACCP
  • Miejsce i rola systemu zarządzania jakością w łańcuchu produkcji żywności
  • ISO 9001:2015- omówienie wymagań i powiązań z systemami zarządzania bezpieczeństwa żywności
  • Wymagania normy ISO 22000:2018
  • Wymagania standardu BRC Global Standard for Food Safety wydanie 7/ zmiany w wydaniu 8
  • Wymagania standardu IFS Food wydanie 7

Warunki uczestnictwa

Szkolenie 2-dniowe.
Cena 745 PLN netto - za udział 1 osoby w szkoleniu w formie zdalnej. Cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe w PDF, certyfikat w języku polskim.
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 21 dni od daty jej wystawienia.

Rejestracja oraz szczegółowe informacje dostępne na stronie szkolenia:

https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc&type=R&id=62736687&lang=pl&region=pl

 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn