Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Dostępne non-stop
Cel wydarzenia
Mykotoksyny - stan obecny na polskim rynku
Wydarzenie skierowane do
Do wszystkich, którzy na każdym etapie łańcucha, mają bezpośredni lub pośredni wpływ na bezpieczeństwo żywności:
Program
PROGRAM |
Wstęp i RASFF Janusz Olejnik i Michał Snopkiewicz, FoodFakty |
Kontrola i zapobieganie występowaniu mykotoksyn w zbożach i paszach na rynku polskim Grzegorz Niezbecki, Kierownik Sprzedaży w Prognosis Biotech Polska |
Mykotoksyny - niewidzialne zagrożenie, realny problem. Wymagania stawiane producentom żywności i pasz Michał Dąbrowski, Account Manager w SGS Polska |
Precyzja wyników oznaczenia jakości ziarna zbóż szybkimi metodami Marzena Petrus, Kierownik Pracowni Zbożowych w J.S. Hamilton Polska |
Sesja Q&A |
Warunki uczestnictwa
Udział w webinarium jest bezpłatny.
Czas trwania ok. 1,5 h
Konieczna rejestracja przez poniższy formularz.
Następnie potwierdź swój udział w mailu, który otrzymasz po rejestracji (uwaga! może pojawić się w folderze SPAM).