Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Nowe wydanie 9 BRCGS Food – rewolucja czy ewolucja?

Data: 23.08.2022 11:00

Cel webinarium

UWAGA! ZMIANA DATY WEBINARIUM NA 23.08.2022

Informacja od Organizatora: 

Z przykrością przekazujemy, że z przyczyn nie leżących po stronie organizatorów Webinarium w dniu 10 maja 2022 nie odbędzie się.

Webinarium zostanie zrealizowane w późniejszym terminie:  23 sierpnia godzina 11:00


 

 

Jednostka Certyfikująca RINA wraz z Magdaleną Ledwoń BRCGS Approved Training Partner mają przyjemność zaprosić do udziału w bezpłatnym webinarium: 

Nowe wydanie 9 BRCGS Food – rewolucja czy ewolucja?

W trakcie spotkania pragniemy przybliżyć Państwu zmiany na podstawie projektu standardu, które BRCGS planuje wprowadzić w nowym 9 wydaniu.

Obecnie obowiązującym wydaniem normy bezpieczeństwa żywności jest BRCGS wydanie 8. Norma BRCGS Food wydanie 9 zostanie opublikowana w sierpniu 2022, a od 1 lutego 2023 będzie podstawą procesów certyfikacji i zastąpi wydanie 8 BRCGS Food.

  • Przeanalizujemy kluczowe zagadnienia dotyczące nowelizacji standardu, istotne punktu widzenia producentów.
  • Pragniemy również przedstawić nowoczesne rozwiązania oferowane przez BRCGS.
  • Nie zabraknie też praktycznego spojrzenia na przywołane zagadnienia w oparciu o doświadczenia akredytowanego od kilkunastu lat przez BRCGS trenera (BRCGS Approved Training Partner oraz BRCGS Virtual Trainer) oraz auditora BRCGS.
  • Tematem, którego z racji wagi zagadnienia i koniecznej potrzeby nie może zabraknąć jest przedstawienie wymaganych przez BRCGS szkoleń dla producentów, auditorów wewnętrznych i zewnętrznych oraz konsultantów.
  • Pragniemy, aby niniejsze webinarium stało się dla Państwa okazją do dyskusji i wymiany poglądów na temat bieżących problemów związanych z wymaganiami standardu bezpieczeństwa żywności a także do korzystania z właściwej interpretacji standardu.

Webinarium skierowane do

Webinarium skierowane jest do przedstawicieli przemysłu spożywczego, ale także do tych wszystkich, którzy pragną zgłębić zagadnienia związane z funkcjonowaniem i nadzorem nad bezpieczeństwem jakości w procesie produkcyjnym w świetle globalnych wyzwań na rynku produkcji żywności.

Zapraszamy do udziału:

  • Osoby odpowiedzialne za spełnienie wymagań standardu w zakładach produkujących żywność
  • Specjalistów ds. jakości i członków Zespołów HACCP,
  • Przedstawicieli laboratoriów
  • Auditorów
  • Najwyższe kierownictwo
  • Konsultantów

oraz tych z Państwa, dla których zapewnienie jakości jest istotnym zagadnieniem.

Program

Magdalena Ledwoń:

  • Wprowadzenie do zmian mających wpływ na rozwój standardu.
  • Podstawy i korzyści wynikające z przeglądu i aktualizacji BRGCS Food wydanie 9.
  • Omówienie głównych zmian przewidzianych w wydaniu 9 BRCGS Food w tym w szczególności wymagań, które budziły wątpliwości interpretacyjne do wydania 8 BRCGS Food.
  • Przedstawienie szkoleń opracowanych przez BRCGS Academy oferowanych przez akredytowanego trenera BRCGS w języku polskim.
  • Otwarcie dyskusji i wymiany poglądów.

Magdalena Wolska:

  • Przegląd przepisów prawa żywnosciowego kwiecień 2022

Warunki uczestnictwa

Udział w webinarium jest bezpłatny

Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja przez poniższy formularz

Czas trwania 1,5 h

 

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn