Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 05.11.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 5 h
Celem szkolenia jest zdobycie praktycznej wiedzy dotyczącej badań w sektorze owocowo-warzywnym.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych tematyką związaną z badaniami w sektorze owocowo-warzywnym.
1: Specyfika przetwórstwa owocowo-warzywnego
2: Mikrobiologia w przemyśle owocowo-warzywnym - najnowsze problemy
- Alicyclobacillus
- Asaia
- Patogeny oportunistyczne
3: Metody detekcji i diagnozowania nietypowych zakażeń mikrobiologicznych
4: Jak laboratorium może pomóc w walce z nietypowymi mikroorganizmami w zakładzie?
5: Oznaczenia fizykochemiczne a specyfika rynku
6: Analizy śladowe pestycydów
7: Oznaczenia metali - co trzeba, a co wskazane jest zrobić?
8: Oznaczenia zafałszowań surowców i wyrobów owocowo-warzywnych
9: Wysoce precyzyjne techniki instrumentalne a zanieczyszczenia fizykochemiczne
10: Oznaczenia środowiskowe - historyczne zastosowanie pestycydów
11: Pytania i odpowiedzi
Szkolenie realizowane będzie w godzinach: 10.00 - 15.00
Zgłoszenia przyjmujemy do 25.10.2019 r.
Koszt szkolenia:
599 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 1 osoby z firmy.
549 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.
Koszt obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.
W razie pytań zachęcamy do kontaktu:
- telefonicznego: (48) 22 783 17 34
- mailowego: szkolenia@jars.pl
Zapytaj organizatora o szczegóły