Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 21.09.2022 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
W trakcie kursu omawiane są szczegółowo kluczowe elementy programu monitoringu środowiskowego (identyfikacja obszarów podwyższonego ryzyka mikrobiologicznego; metody pobierania próbek, działania korygujące). Szkolenie to jest szczególnie rekomendowane podczas wdrażania i prowadzenia systemów zarządzania, w tym takich jak opisane w standardach BRCGS Food oraz Packaging Materials.
Najważniejsze cele szkolenia:
• Omówienie kluczowych elementów program monitoring środowiskowego (miejsca poboru prób, metody badań, częstotliwość badań, działania korygujące, walidacja / weryfikacja programu)
• Omówienie najlepszych praktyk branżowych stosowanych podczas przygotowywania programu monitoringu środowiskowego.
Konsultanci / Audytorzy / osoby pracujące w obszarach związanych z jakością.
Co zawiera szkolenie?
materiały szkoleniowe
certyfikat
wyżywienie
Szkolenie prowadzone jest w języku polskim.
Prezentacja oraz materiały pomocnicze są przygotowane w wersji oryginalnej
(w j. angielskim).
Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-monitoring-srod-FF-opis
Praktyczne doświadczenie branżowe
Zarejestruj się: https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-monitoring-srod-FF-rejestracja
Zapytaj organizatora o szczegóły