Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 27.05.2019 Miejsce: Łajski
Czas trwania: 6 h
Celem szkolenia jest zdobycie praktycznej wiedzy dotyczącej określania trwałości produktów spożywczych.
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych tematyką związaną z metodami określania trwałości produktów spożywczych.
1. Wprowadzenie
- Trwałość produktu w aspekcie konsumenckim i handlowym
- Definicja trwałości produktu i znakowanie produktów spożywczych
2. Określanie parametrów rzutujących na trwałość produktu
3. Rodzaje testów przechowalniczych
4. Zajęcia praktyczne- ocena akceptowalności produktu
- Ocena sensoryczna
- Ocena fizykochemiczna
- Opracowanie wyników i dyskusja
Szkolenie realizowane będzie w godzinach: 10.00 - 16.00
Zgłoszenia przyjmujemy do 20.05.2019 r.
Koszt szkolenia:
549 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 1 osoby z firmy.
499 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.
Koszt obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.
W razie pytań zachęcamy do kontaktu:
- telefonicznego: (48) 22 783 17 34
- mailowego: szkolenia@jars.pl
Zapytaj organizatora o szczegóły