Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v4.1, BRC Food v8, IFS Food v6.1) WARSZAWA

Data: 12.06.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 24 h

Cel szkolenia

Przygotowanie do pełnienia funkcji pełnomocnika w zakresie systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v4.1, IFS Food v6.1, BRC Food 8).

Szkolenie skierowane do

Pełnomocnicy systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, członkowie zespołu ds. HACCP, kierownicy średniego szczebla produkcji, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.

Program

  • Wprowadzenie do bezpieczeństwa żywności;
  • wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności;
  • omówienie wymagań norm FSSC 22000 v4.1, standardów IFS Food v6.1 oraz BRC Food 8;
  • tworzenie analizy zagrożeń oraz planów HACCP;
  • rola pełnomocnika systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności;
  • identyfikowalność w łańcuchu dostaw;
  • zarządzanie dokumentacją systemową;
  • zarządzanie auditami wewnętrznymi;
  • analiza danych i przegląd zarządzania.

Warunki uczestnictwa

Wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie: 


https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1516183914109522610498/formularz-zgloszeniowy.pdf 

 

i przesłanie go na adres: akademia@tuv-sud.pl. O przyjęciu zgłoszenia zostaną Państwo poinformowani drogą mailową przez TÜV SÜD Polska.

 

Szczegóły dotyczące szkolenia: https://www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/programy-szkolen/zywnosc/f4-pelnomocnik-fssc-22000-brc-food-ifs-food

 

Regulamin szkoleń TÜV SÜD Polska: https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1481186374933222621102/regulamin-szkolen.pdf

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • W celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów, wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.)

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn