Badania obciążeniowe żywności
Laboratorium Mérieux NutriSciences (Silliker Polska): Food Science Center
Kategoria: Prawo Żywnościowe
Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi zmianami w prawie żywnościowym jakie zaszły w grudniu 2018 zarówno prawie krajowym jak i unijnym. W opracowaniu znajdują się akty prawne m. in. z zakresu:
- produkty paczkowane
- dobrostan zwierząt
- GMO
- zanieczyszczenia i pozostałości
- pasze
- żywność tradycyjna
- choroby zwierzęce
- substancje czynne
- produkty biobójcze
- i inne...
Przeczytaj także
Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi zmianami w prawie żywnościowym zarówno krajowym jak i unijnym. W opracowaniu znajdują się akty prawne m. in. z zakresu: jakość i bezpieczeństwo żywności, dobrostan zwierząt, nowa żywność...
Mamy przyjemność zaprezentować Państwu premierowy numer Magazynu Silliker Polska – Kwartalnik Badania i Jakość Żywności jest adresowany do menadżerów i technologów żywności wszystkich branż sektora spożywczego...
Mérieux NutriSciences z przyjemnością informuje o wydaniu drugiej edycji Blue Paper, publikacji będącej kontynuacją serii opracowań dotyczących „Europejskich Trendów w Bezpieczeństwie Żywności: Najważniejsze Kwestie i Perspektywy”.
Polecane produkty