Mikrobiologiczne badania żywności
Laboratorium Mérieux NutriSciences (Silliker Polska)
Kategoria: Prawo Żywnościowe
Zapraszamy do zapoznania się z najważniejszymi zmianami w prawie żywnościowym zarówno krajowym jak i unijnym. W opracowaniu znajdują się akty prawne m. in. z zakresu:
- jakość i bezpieczeństwo żywności
- dobrostan zwierząt
- nowa żywność
- dodatki do żywności
- znakowanie środków spożywczych
- przepisy sanitarne - produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego
- produkty biobójcze
- i inne...
Materiał dostępny poniżej:
Przeczytaj także
Mamy przyjemność zaprezentować Państwu premierowy numer Magazynu Silliker Polska – Kwartalnik Badania i Jakość Żywności jest adresowany do menadżerów i technologów żywności wszystkich branż sektora spożywczego...
W maju 2016 roku Food and Drug Administration (FDA) opublikowała nowe wymagania dotyczące przekazywania konsumentom informacji o żywności pakowanej. Wymagania te odzwierciedlają najnowsze...
Mérieux NutriSciences z przyjemnością informuje o wydaniu drugiej edycji Blue Paper, publikacji będącej kontynuacją serii opracowań dotyczących „Europejskich Trendów w Bezpieczeństwie Żywności: Najważniejsze Kwestie i Perspektywy”.
Polecane produkty