Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Sprawne wprowadzanie nowych produktów w branży spożywczej. Jak wykorzystać technikę cyfrową

Dostępne non-stop

Cel webinarium

Prezentacja rozwiązań do wdrażania nowych produktów, elastycznego zarządzania recepturami oraz digitalizacji procesów kontroli jakości.

Webinarium będzie okazją do poznania najnowszych możliwości w tych obszarach, a także rozmowy, w jaki sposób przygotować się do sytuacji szybkich zmian, jak zwiększyć elastyczność procesów przygotowania i wprowadzania na rynek nowych produktów, a także kontroli jakości.

Webinarium skierowane do

Osób zajmujących się zarządzaniem procesami związanymi z opracowywaniem produktów w firmach branży spożywczej, kontrolą jakości, kadry zarządzającej, osób odpowiadających za usprawnianie procesów i digitalizację.

Program

Jak wykorzystać technikę cyfrową do usprawnienia wprowadzania nowych produktów w branży spożywczej? Zapraszamy na webinar, podczas którego zaprezentujemy rozwiązania wspierające wdrażanie nowych produktów, elastyczne zarządzanie recepturami oraz procesy kontroli jakości.

Dowiesz się:

  • Jak tworzyć spersonalizowane receptury
  • Jak testować je na cyfrowym modelu klienta i rynku spełniając wszystkie wymagania i normy?
  • Jak kontrolować proces produkcyjny zapewniając najwyższą jakość wyrobów
  • Jak wyznaczać nowe kierunki w produkcji żywności w czasach nagłych zmian popytu i indywidualnych oczekiwań konsumentów?

Warunki uczestnictwa w Webinarium

Webinarium jest bezpłatne, wymagana wcześniejsza rejestracja

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn