Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

System zapewnienia bezpieczeństwa żywności - wdrażanie systemu HACCP

Data: 12.02.2019 Miejsce: Gdynia
Czas trwania: 16 h

Cel szkolenia

Zapoznanie uczestników z praktycznymi aspektami przygotowania i wdrożenia systemu HACCP zapewniającego bezpieczeństwo i jakość zdrowotną żywności.  

Szkolenie skierowane do

Osób odpowiedzialnych za przygotowanie, wdrożenie i utrzymanie systemu HACCP w obszarze produkcji żywności. 

Program

  • Aktualne podstawy prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • Przepisy prawne w praktyce
  • Rodzaje zagrożeń występujących w żywności
  • Wymagania GMP i GHP
  • System HACCP - terminy i definicje, systemy zabezpieczeń i kontroli, system HACCP w praktyce
  • Wdrożenie systemu HACCP - zasady i cel poszczególnych etapów:
    • zespół ds. HACCP
    • zakres systemu
    • schematy przepływu
    • analiza zagrożeń
    • Identyfikacja CCP
    • monitorowanie
    • działania korygujące
    • weryfikacja systemu
    • dokumentowanie i utrzymanie systemu
  • Trudności przy wdrażaniu systemu zarządzania
  • Dyskusja, pytania
  • Podsumowanie szkolenia

Warunki uczestnictwa

Szkolenie dwudniowe:  12-13.02.2019

Termin przesyłania zgłoszeń upływa 27 stycznia 2019.

Koszt  950,00 PLN + 23% VAT - za osobę za udział w szkoleniu otwartym w biurze SGS w Gdyni.

Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe, certyfikaty, wyżywienie w trakcie godzin szkoleniowych.

Cena nie obejmuje kosztu zakwaterowania.

Zapytaj o dostępne rabaty!

 

Szczegółowe warunki uczestnictwa dostępne tutaj: http://bit.ly/szkoleniehaccp 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w powyższym formularzu przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl oraz firmę publikującą lub udostępniającą dany materiał na podstawie odpowiedniej umowy z Portalem w celu realizacji niniejszego zapytania lub rejestracji na wydarzenie lub pobrania materiałów oraz powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez Portal, realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem.

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn