Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018

Data: 15.04.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Zapoznanie z wymaganiami GMP/GHP oraz HACCP oraz ich interpretacją.

Szkolenie skierowane do

Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, branży HORECA, członkowie zespołu ds. HACCP, pracownicy produkcji, magazynierzy surowców i wyrobu gotowego, laboranci zapewnienia jakości, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.

Program

 

  • Wstęp do bezpieczeństwa żywności;
  • wymagania normy ISO 22000:2018:
     
    • dokumentacja systemu,
    • najwyższe kierownictwo,
    • zarządzanie zasobami,
    • realizacja bezpiecznego wyrobu,
    • programy Warunków Wstępnych (GMP/GHP),
    • system HACCP,
    • weryfikacja systemu ISO 22000.
  • certyfikacja systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000:2018.

Warunki uczestnictwa

Wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie: 

https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1516183914109522610498/formularz-zgloszeniowy.pdf 

i przesłanie go na adres: akademia@tuv-sud.pl. O przyjęciu zgłoszenia zostaną Państwo poinformowani drogą mailową przez TÜV SÜD Polska.

 

Szczegóły dotyczące szkolenia: https://www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/programy-szkolen/zywnosc/f1-szbz-iso-22000


Regulamin szkoleń TÜV SÜD Polska: https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1481186374933222621102/regulamin-szkolen.pdf

 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w powyższym formularzu przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl oraz firmę publikującą lub udostępniającą dany materiał na podstawie odpowiedniej umowy z Portalem w celu realizacji niniejszego zapytania lub rejestracji na wydarzenie lub pobrania materiałów oraz powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez Portal, realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem.

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn