Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 15.04.2020 Miejsce: Chorzów
Czas trwania: 8 h
Zapoznanie z wymaganiami GMP/GHP oraz HACCP oraz ich interpretacją.
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, branży HORECA, członkowie zespołu ds. HACCP, pracownicy produkcji, magazynierzy surowców i wyrobu gotowego, laboranci zapewnienia jakości, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Wstęp do bezpieczeństwa żywności;
wymagania normy ISO 22000:2018:
dokumentacja systemu,
najwyższe kierownictwo,
zarządzanie zasobami,
realizacja bezpiecznego wyrobu,
programy Warunków Wstępnych (GMP/GHP),
system HACCP,
weryfikacja systemu ISO 22000.
certyfikacja systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności ISO 22000:2018.
Wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie:
https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1516183914109522610498/formularz-zgloszeniowy.pdf
i przesłanie go na adres: akademia@tuv-sud.pl. O przyjęciu zgłoszenia zostaną Państwo poinformowani drogą mailową przez TÜV SÜD Polska.
Szczegóły dotyczące szkolenia: https://www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/programy-szkolen/zywnosc/f1-szbz-iso-22000
Regulamin szkoleń TÜV SÜD Polska: https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1481186374933222621102/regulamin-szkolen.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły