-
156 MIK - Metody analityczne przygotowania próbek na mikrobiologię.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 16.09.2025
-
200 MIK - Teoria płotków. Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 19.09.2025
-
Źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych i pochodzenia biologicznego w środowisku produkcyjnym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 22.09.2025
-
01 MIK - Analiza mikrobiologiczna żywności - szkolenie STACJONARNE - trzy dni.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 24.09.2025
-
Wyznaczanie stref higienicznych w zakładzie produkcyjnym oraz środki kontrolne zapobiegające krzyżowemu przenoszeniu zanieczyszczeń mikrobiologicznych.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 23.10.2025
-
278 WEB - Werotoksyczne E. coli (STEC) nie tylko w mięsie - zagrożenie, występowanie, outbreaki, analiza i interpretacja wyników.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 27.10.2025
-
203 MIK - Mikrobiologia patogenów, drobnoustrojów wskaźnikowych i psujących żywność.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 27.10.2025
-
198 MIK - Kryteria mikrobiologiczne- meandry rozporządzenia UE 2073/2005 – co, kiedy, dlaczego?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 29.10.2025
-
109 LAB - Dobra Praktyka Laboratoryjna w teorii i praktyce w laboratorium mikrobiologicznym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 18.11.2025
-
90 LAB - Walidacja metod analitycznych i szacowania niepewności wyników. Badania fizykochemiczne, instrumentalne.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 20.11.2025