-
Analiza fizykochemiczna wody i ścieków. Warsztaty i szkolenie teoretyczne. NOWOŚĆ
Kategoria: Ogólne, 22.05.2024
-
PRODUKCJA ŻYWNOŚCI EKOLOGICZNEJ. ZANIM ZACZNIESZ…
Kategoria: Ogólne, 27.05.2024
-
Zrównoważony rozwój w organizacji ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 27.05.2024
-
Ocena jakości zbóż oraz ziaren roślin oleistych. Analizy pasz w odniesieniu do wymagań GMP +. - szkolenie STACJONARNE
Kategoria: Ogólne, 04.06.2024
-
"Teoria płotków" Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym. - szkolenia ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 04.06.2024
-
Produkty zafałszowane, niepełnowartościowe, podróbki i niezgodności w oznakowaniu – wybrane problemy autentyczności artykułów spożywczych. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 07.06.2024
-
Kontrola towarów paczkowanych wg. ustawy z dnia 7 maja 2009 r. - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 11.06.2024
-
Nowoczesne metody badań obciążeniowych w ustalaniu terminu przydatności do spożycia.
Kategoria: Ogólne, 26.06.2024
-
Catering dietetyczny – przekazywanie informacji konsumentom na temat żywności. - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 03.07.2024
-
Ograniczenia i wyzwania dla opakowań z tworzyw polimerowych (tradycyjnych i biotworzyw).
Kategoria: Ogólne, 10.07.2024