-
✅ FAŁSZOWANIE I OCHRONA ŻYWNOŚCI (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 15.09.2025
-
256 DSZ - Kwalifikacja i ocena dostawcy zgodnie z wymaganiami BRCGS, IFS, ISO/FSSC 22000 i innych standardów zarządzania jakością bezpieczeństwem żywności.
Kategoria: Systemy jakości, 15.09.2025
-
✅ Kultura Bezpieczeństwa Żywności (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 16.09.2025
-
16 DSZ - Jak poprawnie opracować plany oceny zagrożeń i ryzyka w systemach bezpieczeństwa żywności (HACCP, VACCP, TACCP)?
Kategoria: Systemy jakości, 17.09.2025
-
162 JBP - Wymagania standardu GMP+ FC SCHEME 2020.
Kategoria: Systemy jakości, 19.09.2025
-
Next Generation QMS Assessment Course
Kategoria: Systemy jakości, 22.09.2025
-
223 DSZ - Nowe podejście co do wymagań systemu HACCP wg Codex Alimentarius/ ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 24.09.2025
-
239 DSZ - Ocena zagrożeń i analiza ryzyka w przemyśle spożywczym w oparciu o IFS, BRC, ISO/FSSC 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 24.09.2025
-
190 DSZ - Warsztaty doskonalące dla audytorów wewnętrznych w zakresie systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności wg BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000, ISO 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 29.09.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny BRCGS FOOD (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 06.10.2025