-
Nadzór nad wyposażeniem pomiarowym w organizacji i spójność pomiarowa w systemach zarządzania.
Kategoria: Badania żywności, 30.04.2024
-
Zanieczyszczenia żywności. Aktualizacja wymagań prawnych, metod analiz. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Badania żywności, 16.05.2024
-
Dobra Praktyka Laboratoryjna w teorii i praktyce. Przygotowanie jednostki badawczej do wdrożenia i certyfikacji.
Kategoria: Badania żywności, 24.05.2024
-
Pobieranie próbek ścieków.
Kategoria: Badania żywności, 11.06.2024
-
Oleje mineralne MOSH/MOAH i NIAS w opakowaniach.
Kategoria: Badania żywności, 12.06.2024
-
Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 17.06.2024
-
Otrzymałem wynik, tylko co z niego wynika?, czyli jak interpretować wyniki badań fizykochemicznych.
Kategoria: Badania żywności, 12.09.2024
-
Pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych.
Kategoria: Badania żywności, 24.09.2024
-
Pobieranie próbek olejów, nasion oleistych i tłuszczy roślinnych.
Kategoria: Badania żywności, 19.11.2024
-
Walidacja metod analitycznych i szacowania niepewności wyników. Badania fizykochemiczne, instrumentalne.
Kategoria: Badania żywności, 20.11.2024