-
Żywność ekologiczna – zasady produkcji oraz wymogi dotyczące wprowadzania do obrotu.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 03.04.2024
-
Deklaracja pochodzenia żywności oraz pochodzenia podstawowego składnika – wymagania prawne i praktyczne przykłady. Webinar. NOWOŚĆ!
Kategoria: Prawo żywnościowe, 04.04.2024
-
Znakowanie żywności - piekarnictwo i wyroby cukiernicze.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 04.04.2024
-
Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 08.04.2024
-
Wymagania REACH dla różnego rodzaju opakowania i wyrobu.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 12.04.2024
-
Znakowanie żywności zgodnie z rozporządzeniem 1169/2011 ON-LINE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 15.04.2024
-
Znakowanie środków spożywczych: branża rybna. Informacje obowiązkowe i dobrowolne, praktyczne przykłady. Szkolenie online.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 16.04.2024
-
Kultura bezpieczeństwa żywności - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 16.04.2024
-
Deklaracja kraju lub miejsca pochodzenia podstawowego składnika w świetle przepisów prawa żywnościowego.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.04.2024
-
Hasła marketingowe w znakowaniu żywności.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.04.2024