-
Audytor wewnętrzny standardu IFS Food v. 8.
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
Metody analizy sensorycznej i weryfikacja zespołu oceniającego.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 08.05.2024
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 WARSZAWA
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 POZNAŃ
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 CHORZÓW
Kategoria: Normy i standardy, 08.05.2024
-
ESG - strategia i podstawy raportowania zgodnie z Dyrektywą CSRD - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 09.05.2024
-
Substancje dodatkowe, aromaty, enzymy w przetwórstwie spożywczym. Regulacje prawne, praktyka stosowania i kontrola. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.05.2024
-
Rejestracja produktów biobójczych oraz sporządzanie niezbędnej dokumentacji.
Kategoria: Higiena i Haccp, 09.05.2024
-
Kryteria mikrobiologiczne- meandry rozporządzenia UE 2073/2005 – co, kiedy, dlaczego?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 10.05.2024
-
Znakowanie żywności w aspekcie zrównoważonego rozwoju.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.05.2024