Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 26.08.2020 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Zapoznanie z wymaganiami GMP/GHP oraz HACCP oraz ich interpretacją.
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, branży HORECA, członkowie zespołu ds. HACCP, pracownicy produkcji, magazynierzy surowców i wyrobu gotowego, laboranci zapewnienia jakości, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie:
O przyjęciu zgłoszenia zostaną Państwo poinformowani drogą mailową przez TÜV SÜD Polska.
Szczegóły dotyczące szkolenia: https://www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/programy-szkolen/zywnosc/f1-szbz-iso-22000
Regulamin szkoleń TÜV SÜD Polska: https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1585830607344222660160/regulamin-szkolen-tuev-sued-polska-02.04.2020-rev-1-final.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły