Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Wakacyjna Szkoła Filtracji - Filtracja gazów, systemy PALL Cz. 3

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Zapraszamy na cykl webinarów, których tematyką będzie filtracja w przemyśle spożywczym.

Zaprezentujemy 3 tematyczne prezentacje oraz odpowiemy na Wasze pytania podczas sesji Q&A.

Podstawowa tematyka Wakacyjnej Szkoły Filtracji będzie koncentrować się na filtracji klarującej i mikrobiologicznej w przemyśle spożywczym, ze szczególnym uwzględnieniem jakości wytwarzanych produktów.

Przedstawione zostaną nowoczesne rozwiązania systemów filtracyjnych, wpływające na obniżenie kosztów eksploatacyjnych, poprawa aspektów ekonomicznych i środowiskowych przy jednoczesnym wydłużeniu przydatności produktu do spożycia.

Zobacz i zarejestruj się także na pozostałe wydarzenia w ramach Wakacyjnej Szkoły Filtracji - PALL: 

 

Wydarzenie skierowane do

Wszystkich osób z branży spożywczej zainteresowanych tematem filtracji oraz możliwościami i korzyściami zastosowania systemów filtracyjnych w procesach produkcyjnych.

Program

Agenda:

Filtracja gazów w przemyśle spożywczych, systemy PALL - Michał Klunder

  • Filtracja gazów i pary wodnej
  • Filtracyjne systemy membranowe w przemyśle spożywczym - krótki przegląd
  • Podstawy separacji membranowej w układach Crossflow
  • Przegląd zastosowań w przemyśle spożywczym

Warunki uczestnictwa

Udział w webinarium jest bezpłatny

Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja

Czas trwania ok. 1 h

 

Po dokonaniu rejestracji otrzymacie Państwo wiadomość e-mail z linkiem do nagrania

 

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn