Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Webinar FSSC 22000 v5.1

Dostępne non-stop

Cel webinarium

Wyzwania branży spożywczej

Szacuje się, że każdego roku aż 600 milionów ludzi choruje z powodu zanieczyszczonej żywności, a spośród nich 420 tysięcy osób umiera. Bezpieczeństwo żywności ma kluczowe znaczenie dla naszego życia oraz naszej przyszłości jako zdrowych i szczęśliwych osób.

W celu zapewnienia jak najwyższego poziomu bezpieczeństwa żywności, jej producenci coraz częściej decydują się na wprowadzenie do swoich zakładów wymagań globalnych standardów branżowych.

Odkryj różnice i dodatkowe wymagania najnowszej wersji standardu FSSC 22000 v5.1, która została opublikowana 3 listopada 2020 roku. Ten webinar pomoże Państwu zdobyć wiedzę na temat kluczowych zmian w FSSC 22000 v5.1 i przygotować się do auditu na zgodność z wersją 5.1 standardu, które rozpoczęły się 1 kwietnia 2021 roku.

Webinarium skierowane do

Pełnomocnicy ds. jakości, kierownicy działów jakości, pracownicy działów jakości, audytorzy wewnętrzni i zewnętrzni, kierownictwo średniego szczebla i osoby zainteresowane tematem

Program

Podczas webinaru omówione zostaną następujące zagadnienia:

  • Przegląd schematu FSSC 22000 v5.1
  • Podsumowanie kluczowych zmian wprowadzonych w FSSC 22000 v5.1 w stosunku do FSSC 22000 v5
  • Nowe wymagania w procesie certyfikacji

Warunki uczestnictwa w Webinarium

Podczas organizowanego przez BSI webinaru na żywo, który odbyło się 19 kwietnia 2021 r. ekspertka omówiła zagadnienia związane z najnowszą aktualizacją kluczowego standardu branżowego FSSC 22000 v5.1, w celu zapewnienia, że osoby korzystające z tego standardu mogą zagwarantować przyszłość bezpiecznej żywności. W celu zobaczenia nagrania na webinar prosimy o wypełnienie formularza. Webinar w języku angielskim.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn