Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Dostępne non-stop
Cel wydarzenia
Wyzwania branży spożywczej
Szacuje się, że każdego roku aż 600 milionów ludzi choruje z powodu zanieczyszczonej żywności, a spośród nich 420 tysięcy osób umiera. Bezpieczeństwo żywności ma kluczowe znaczenie dla naszego życia oraz naszej przyszłości jako zdrowych i szczęśliwych osób.
W celu zapewnienia jak najwyższego poziomu bezpieczeństwa żywności, jej producenci coraz częściej decydują się na wprowadzenie do swoich zakładów wymagań globalnych standardów branżowych.
Odkryj różnice i dodatkowe wymagania najnowszej wersji standardu FSSC 22000 v5.1, która została opublikowana 3 listopada 2020 roku. Ten webinar pomoże Państwu zdobyć wiedzę na temat kluczowych zmian w FSSC 22000 v5.1 i przygotować się do auditu na zgodność z wersją 5.1 standardu, które rozpoczęły się 1 kwietnia 2021 roku.
Wydarzenie skierowane do
Pełnomocnicy ds. jakości, kierownicy działów jakości, pracownicy działów jakości, audytorzy wewnętrzni i zewnętrzni, kierownictwo średniego szczebla i osoby zainteresowane tematem
Program
Podczas webinaru omówione zostaną następujące zagadnienia:
Warunki uczestnictwa
Podczas organizowanego przez BSI webinaru na żywo, który odbyło się 19 kwietnia 2021 r. ekspertka omówiła zagadnienia związane z najnowszą aktualizacją kluczowego standardu branżowego FSSC 22000 v5.1, w celu zapewnienia, że osoby korzystające z tego standardu mogą zagwarantować przyszłość bezpiecznej żywności. W celu zobaczenia nagrania na webinar prosimy o wypełnienie formularza. Webinar w języku angielskim.
Rejestracja
Zarejestruj się