Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Facebook Twitter LinkedIn

Wymagania standardu BRC wydanie 7

Data: 09.11.2018 Miejsce: Mysłowice
Czas trwania: 5 h

Cel szkolenia

Celem szkolenia jest zdobycie praktycznej wiedzy dotyczącej standardu BRC (wydanie 7) w branży spożywczej.

Szkolenie skierowane do

Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych tematyką związaną z bezpieczeństwem żywności, systemami jakości oraz aktualnymi standardami, a szczególnie do producentów żywności.

Program

1. System BRC jako zharmonizowany standard łączący narzędzia zarządzania oraz programy warunków wstępnych, w tym wymagania dotyczące:
infrastruktury, mediów, wyposażenia, surowców, warunków produkcji, składowania, procesów mycia i dezynfekcji, zapobiegania szkodnikom, higieny osobistej, reklamacje, wycofania wyrobów z rynku,
wymagania w zakresie zalecanych mechanizmów komunikacji z klientem, aktywna ochrona żywności, bioterroryzm.
2. Polityka jakości i bezpieczeństwa żywności.
3. Podstawowe założenia standardu BRC.
4. Ocena narażenia potencjalnego zagrożenia zafałszowaniem lub zastępowaniem innym surowcem.
5. Informacje o produkcie – autentyczność produktu.
6. Identyfikowalność surowców.
7. Analiza i doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (weryfikacja skuteczności procesów, walidacja kombinacji środków nadzoru, audity wewnętrzne, działania korygujące i zapobiegawcze).
8. Podsumowanie i zakończenie szkolenia.

Szkolenie realizowane będzie w godzinach: 10.00 - 15.00

Warunki uczestnictwa

Zgłoszenia przyjmujemy do 31.10.2018 r. Formularze zgłoszeniowe dostępne są na stronie www.jars.pl  (link: http://jars.pl/oferta/uslugi-techniczne/szkolenia-konsultacje-weryfikacje/formularz-zapisu-na-szkolenia).

Koszt szkolenia:

499 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 1 osoby z firmy.

439 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.

Koszt obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.

W razie pytań zachęcamy do kontaktu:

- telefonicznego: (48) 22 783 17 34
- mailowego: szkolenia@jars.pl

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w powyższym formularzu przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl oraz firmę publikującą lub udostępniającą dany materiał na podstawie odpowiedniej umowy z Portalem w celu realizacji niniejszego zapytania lub rejestracji na wydarzenie lub pobrania materiałów oraz powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez Portal, realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem.

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn