Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 19.05.2022 Miejsce: Katowice
Czas trwania: 8 h
Zapoznanie uczestnika z wymaganiami standardu IFS v.7
Szkolnie przeznaczone jest dla członków grupy HACCP w zakładach branży spożywczej, pełnomocników ds. jakości, auditorów wewnętrznych, kierowników produkcji, osób odpowiedzialnych za nadzór nad systemami bezpieczeństwa żywności.
- Wprowadzenie do standardu i ogólne informacje
- Proces przeglądu IFS - podsumowanie głównych zmian
- Protokuł certyfikacji ISO / IEC 17065 nastawiony na zarządzenie oceną procesów zlecaych na zewnątrz
- Protokuł certyfikacji
- Różne typy zakłądów produkcyjnych, system ocen
- Lista wymagań Oceny IFS Food, wymagana dokumentacja
- Analiza zagrożeń i ocena powiązanych ryzyk kontra ocena ryzyka
- Lista wymagań Oceny IFS Food, większa przejżystość
- Kultura bezpieczeństwa żywności
- Procesy zlecane na zewnątrz
- Lista wymagań Oceny IFS Food, wymagania KO
- Lista wymagań Oceny IFS Food
- Ćwiczenia ukierunkowane na nowe wymagania
- Raportowanie oceny IFS
Szkolenie prowadzone jest w formie on-line z wykorzystaniem platformy Webex lub Teams. Potrzebny jest tylko komputer
z dostępem do internetu dla każdego uczestnika. W trakcie szkolenia uczestnicy i trener słyszą się wzajemnie dzięki
czemu mogą swobodnie zadawać pytania.
Zapytaj organizatora o szczegóły