Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 20.04.2020 Miejsce: Poznań
Czas trwania: 8 h
Zapoznanie z wymaganiami w zakresie fałszowania żywności oraz skutecznymi metodami i narzędziami minimalizującymi ryzyko.
Pełnomocnicy systemów bezpieczeństwa żywności, auditorzy wewnętrzni systemu, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie:
https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1516183914109522610498/formularz-zgloszeniowy.pdf
i przesłanie go na adres: akademia@tuv-sud.pl. O przyjęciu zgłoszenia zostaną Państwo poinformowani drogą mailową przez TÜV SÜD Polska.
Szczegóły dotyczące szkolenia: https://www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/programy-szkolen/zywnosc/f18-zafalszowania-zywnosci
Regulamin szkoleń TÜV SÜD Polska: https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1481186374933222621102/regulamin-szkolen.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły