Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Dostępne non-stop
Cel wydarzenia
Od początku naszej działalności realizujemy, konsultujemy oraz koordynujemy projekty naszych klientów z zakresu B+R. Podczas realizacji zleceń dokładamy wszelkich starań by nasz klient został otoczony opieką wysoce wykwalifikowanych specjalistów odpowiednio przygotowanych merytorycznie oraz posiadających bogate doświadczenie.
Głównym przedmiotem działalności R&D Hub jest świadczenie doradztwa i pośrednictwa w zakresie naukowych usług doradczych B+R oraz kompleksowego prowadzenia badań naukowych dla MŚP i dużych firm realizujących działania rozwojowe/innowacyjne oraz posiadających naukowe problemy technologiczne.
Niniejsze webinarium jest pierwszy z serii mającej na celu przybliżenie wybranych aspektów z obszaru bezpieczeństwa żywności.
Webinarium dostępne bezpłatnie dzięki R&D HUB oraz Strefa Managera FoodFakty
Wydarzenie skierowane do
Webinarium skierowane do osób zawodowo związanych z branżą spożywczą w obszarach
Program
Blok I – Zagrożenia bezpieczeństwa żywności
Blok II – Postęp w analityce żywności
Blok III – przyszłości w konserwacji żywności
Warunki uczestnictwa
Webinarium bezpłatne, niezbędne zarejestrowanie poprzez bezpłatne konto czytelnika FoodFakty.
Webinarium zorganizowane i udostępnione dzięki Fundacji na rzecz Wspierania Innowacji "R&D HUB" oraz Strefę Managera FoodFakty
Webinarium finansowane jest ze środków otrzymanych z NIW-CRSO w ramach Programu Rozwoju Organizacji Obywatelskich na lata 2018-2030 PROO
Aby się zapisać, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto