Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Zastosowanie mikrobiologii predyktywnej do oceny bezpieczeństwa żywności

Data: 17.06.2019 Miejsce: Łajski
Czas trwania: 5 h

Cel szkolenia

Celem szkolenia jest zdobycie praktycznej wiedzy dotyczącej mikrobiologii predyktywnej oraz możliwościami jej zastosowania do oceny mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności.

Szkolenie skierowane do

Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych daną tematyką, a szczególnie do przedstawicieli wszystkich branż sektora spożywczego, w tym kierowników kontroli jakości, technologów i innych osób odpowiedzialnych za bezpieczeństwo produktów spożywczych.

Program

1. Wprowadzenie do mikrobiologii predyktywnej
2. Modelowanie predyktywne z zastosowaniem wybranych programów komputerowych
3. Badania obciążeniowe na przykładzie Listeria monocytogenes oraz Clostridium botulinum
4. Dyskusja, podsumowanie i zakończenie szkolenia

Szkolenie realizowane będzie w godzinach: 10.00 - 15.00

Warunki uczestnictwa

Zgłoszenia przyjmujemy do 10.06.2019 r.

Koszt szkolenia:

499 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 1 osoby z firmy.

449 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.

Koszt obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.

W razie pytań zachęcamy do kontaktu:

- telefonicznego: (48) 22 783 17 34
- mailowego: szkolenia@jars.pl

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • W celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów, wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.)

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn