Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 15.06.2022 Miejsce:
Czas trwania: 2 h
Ze względu na coraz większą liczbę osób zmagających się z alergią pokarmową lub nadwrażliwością pokarmową, przedsiębiorców znajdujących się na rynku spożywczym czeka coraz więcej wyzwań związanych z alergenami. Aby zapewnić bezpieczeństwo konsumentom powinni umieć odnaleźć się w gąszczu wymogów prawnych stanowiących bazę do podjęcia dalszych działań. W tym celu zapraszamy na szkolenie, które w prosty sposób przedstawi zawiłe regulacje prawne dotyczące alergenów i pokaże, jak wygląda praktyka m.in. organów kontroli. Dzięki przekazanym informacjom, uczestnicy zdobędą podstawową wiedzę np. na temat tego, w jaki sposób alergeny powinny być oznaczone na etykiecie, jakie organy mogą przeprowadzić kontrolę i na jakiej podstawie oraz co zrobić, żeby zarządzać alergenami w zakładzie.
Szkolenie jest skierowane do każdego, kto pracuje w branży spożywczej, szczególnie do osób odpowiedzialnych za etykietowanie i znakowanie produktów, czy wprowadzanie do obrotu nowych produktów. Podstawowa wiedza z tego zakresu przyda się również osobom zajmującym się wszelkimi kwestiami marketingowymi i reklamą środków spożywczych.
Czas trwania: 2-2,5 h
Data, godzina oraz forma wydarzenia: 15 czerwca 2022 godz. 15:00, online
Koszt udziału:
Cena regularna: 290 PLN netto
Klienci Strefy Managera: 190 PLN netto
Kliknij tutaj, aby przeczytać regulamin uczestnictwa
ZAREJESTRUJ SIĘ I WYPEŁNIJ FORMULARZ KLIKAJĄC TUTAJ:
Zapytaj organizatora o szczegóły