Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Dostępne non-stop
Cel wydarzenia
Firma IDEXX wraz z Katedrą Biotechnologii Środowiskowej Politechniki Łódzkiej mają przyjemność zaprosić do odsłuchania nagrania webinarium:
Znaczenie nadzoru nad jakością wody w przemyśle rozlewniczym, browarnianym, napojowym
Wydarzenie skierowane do
Webinarium skierowane jest do przedstawicieli przemysłu:
Zapraszamy do udziału:
Program
Ocena mikrobiologiczna jakości wody według wymagań obszaru regulowanego prawnie dr Renata Matuszewska, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH - Państwowy Instytut Badawczy |
Jakość mikrobiologiczna wody - analiza ryzyka w branży browarniczej mgr inż. Anna Rygała, Politechnika Łódzka |
Nowoczesne rozwiązania IDEXX narzędziem skutecznego monitoringu jakości mikrobiologicznej wody mgr Dagmara Dziedzina, IDEXX Laboratories Sp. z o.o. |
Praktyczny pokaz użycia testów IDEXX wraz z komentarzem dt. wpływu wyników fałszywie dodatnich i fałszywie ujemnych na podejmowane decyzje Agnieszka Beswick, IDEXX Water UK |
Badania kontrolne naturalnych wód mineralnych, źródlanych i stołowych udostępnianych w opakowaniach jednostkowych – nadzór nad kontrolą procesu produkcyjnego w aspekcie analiz mikrobiologicznych i fizykochemicznych oraz wdrażania nowych metodyk badawczych na podstawie doświadczeń własnych dr Dominika Gratkowska-Żmuda, Główny Specjalista ds. jakości, Kierownik naukowy IWONICZANKA sp. z o.o. Kierownik Laboratorium Badań Środowiskowych Envirlab Sp. z o.o. Członek Zarządu Krajowej Izby Gospodarczej Przemysł Rozlewniczy |
Możliwości ponownego wykorzystania wody - współczesne wyzwania dla branży napojowej prof. dr hab. inż. Dorota Kręgiel, Politechnika Łódzka |
Warunki uczestnictwa
Udział w webinarium jest bezpłatny
Warunkiem uczestnictwa jest rejestracja
Czas trwania nagrania 5 h 45 min