Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 27.04.2020 Miejsce: Poznań
Czas trwania: 8 h
Poznanie nowych wymagań wprowadzonych przez rozporządzenie 1169/2011 dotyczące znakowania żywności.
Osoby odpowiedzialne za przygotowanie specyfikacji produktów i etykiet spożywczych, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Wypełnienie formularza zgłoszeniowego dostępnego na stronie:
https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1516183914109522610498/formularz-zgloszeniowy.pdf
i przesłanie go na adres: akademia@tuv-sud.pl. O przyjęciu zgłoszenia zostaną Państwo poinformowani drogą mailową przez TÜV SÜD Polska.
Szczegóły dotyczące szkolenia: https://www.tuv-sud.pl/pl-pl/kompetencje/akademia-szkolenia-otwarte-i-seminaria/programy-szkolen/zywnosc/f11-nowe-uregulowania-w-zakresie-znakowania-zywnosci-1169-2011
Regulamin szkoleń TÜV SÜD Polska: https://www.tuv-sud.pl/uploads/images/1481186374933222621102/regulamin-szkolen.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły