-
AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BHP WG ISO 45001
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 21.11.2024
-
WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BHP WG ISO 45001
Kategoria: Normy i standardy, 21.11.2024
-
Znakowanie napojów alkoholowych – napoje spirytusowe, wina, piwa i napoje ready-to-drink
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.11.2024
-
Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego non-food. Identyfikacja zagrożeń i ustalenie planu weryfikacji czystości mikrobiologicznej.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 22.11.2024
-
Składniki suplementów diety zgodne z prawem – prawo i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.11.2024
-
BRCGS S&D v.4 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 22.11.2024
-
Żywność prozdrowotna – skład, oznakowanie, reklama.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.11.2024
-
Jak oznaczać pochodzenie żywności i składników, w tym znak „Produkt Polski”
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.11.2024
-
"Teoria płotków" Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym.
Kategoria: Ogólne, 25.11.2024
-
Znakowanie żywności w świetle wymagań rozporządzenia 1169/2011 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 26.11.2024