-
Wymagania dla producentów towarów ogólnych dla konsumenta
Kategoria: Normy i standardy, 19.09.2025
Super oferta
-
IFS Food version 8 Industry Training
Kategoria: Normy i standardy, 24.06.2025
-
166 BO - Ograniczenia i wyzwania dla opakowań z tworzyw polimerowych (tradycyjnych i biotworzyw).
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.06.2025
-
Naturalne wody mineralne, wody źródlane, napoje na bazie wód. 50 pytań i odpowiedzi. PRAWO I PRAKTYKA.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.06.2025
-
188 DSZ - Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych w systemach bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Higiena i Haccp, 24.06.2025
-
82 WEB - Webinarium - Mikotoksyny w żywności pod kontrolą – Od regulacji prawnych po najnowsze techniki analizy - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 24.06.2025
-
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 WARSZAWA
Kategoria: Normy i standardy, 25.06.2025
-
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 POZNAŃ
Kategoria: Normy i standardy, 25.06.2025
-
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 CHORZÓW
Kategoria: Normy i standardy, 25.06.2025
-
Auditor wewnętrzny systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 WARSZAWA
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 25.06.2025