-
Ekoprojektowanie opakowań.
Kategoria: Ogólne, 09.09.2024
-
Zarządzanie reklamacjami konsumenckimi oraz wobec dostawców.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 09.09.2024
-
Metody analityczne przygotowania próbek na mikrobiologię.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 09.09.2024
-
Zrównoważony rozwój ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 09.09.2024
-
Zadania zespołu bezpieczeństwa żywności w systemie zarządzania na podstawie wymagań Codex Alimentarius, BRCGS Food i IFS Food.
Kategoria: Systemy jakości, 10.09.2024
-
Analizy sensoryczne wody z uwzględnieniem wymagań normy PN-EN 1622 oraz technik wykonania badań - szkolenie STACJONARNE
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 10.09.2024
-
Pobieranie próbek ścieków.
Kategoria: Badania żywności, 10.09.2024
-
"Teoria płotków" Jak drobnoustroje przełamują bariery temperaturowe, kwasowe, ciśnieniowe i inne w procesie technologicznym.
Kategoria: Ogólne, 11.09.2024
-
Informacje środowiskowe na opakowaniach - obecne i przewidywane wymogi prawne.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.09.2024
-
Pobieranie wody do spożycia do badań fizykochemicznych oraz mikrobiologicznych.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 11.09.2024