-
Zmiany w wymaganiach BRCGS PM w najnowszej wersji 7 - SZKOLENIE ZDALNE - Termin potwierdzony do realizacji
Kategoria: Normy i standardy, 31.03.2025
Super oferta
-
293 BO - Opakowania i odpady opakowaniowe - obowiązki przedsiębiorców. Nowy system prawny obowiązujący od 2026 r. NOWOŚĆ
Kategoria: Ogólne, 25.03.2025
-
Nowości w prawie żywnościowym – o czym food business musi wiedzieć
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.03.2025
-
Nowa żywność – uzyskanie zezwolenia i procedura konsultacji. Opracowanie wniosków - praktyczne wskazówki, dokumenty, przewodniki.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.03.2025
-
Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius 2023 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Higiena i Haccp, 25.03.2025
-
121 JBP - Zasady etykietowania i wprowadzania do obrotu pasz. Praktyczne zastosowanie przepisów, najczęstsze błędy.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.03.2025
-
08 BO - Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego non-food. Identyfikacja zagrożeń i ustalenie planu weryfikacji czystości mikrobiologicznej.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.03.2025
-
90 LAB - Walidacja metod analitycznych i szacowania niepewności wyników. Badania fizykochemiczne, instrumentalne.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 26.03.2025
-
274 WEB - Ilościowa ocena ryzyka związana z alergenami, w oparciu o system VITAL 4.0. - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 26.03.2025
-
Analiza zagrożeń w systemie HACCP - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Higiena i Haccp, 26.03.2025