-
Jakość i bezpieczeństwo opakowania żywności i suplementów. W odpowiedzi na „Rewolucję opakowaniową PPWR i ROP” - Forum Managerskie i Warsztaty - Pack4Future
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.03.2025
Super oferta
-
65 WEB - Catering dietetyczny – przekazywanie informacji konsumentom na temat żywności - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.02.2025
-
03 JB - Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 21.02.2025
-
249 WEB - Certyfikacja na zgodność z wymaganiami FDA-FSMA dla producentów eksportujących żywność do USA (TPCP) - WEBINARIUM
Kategoria: Normy i standardy, 21.02.2025
-
233 SEN - Doskonalenie oraz wdrażanie nowych produktów w oparciu o analizę danych z badań sensorycznych.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 21.02.2025
-
10 DSZ - Audytor wewnętrzny systemu HACCP wg ISO 22000.
Kategoria: Higiena i Haccp, 24.02.2025
-
ZASADY CERTYFIKACJI I WYMAGANIA STANDARDU GLOBALG.A.P. IFA V6 DLA ROŚLIN UPRAWNYCH
Kategoria: Systemy jakości, 25.02.2025
-
74 JB - Walidacja procesów czyszczenia, mycia i dezynfekcji czyli jak uzyskać obiektywne dowody, że wdrożona metoda jest skuteczna.
Kategoria: Higiena i Haccp, 25.02.2025
-
270 SPP - Pobierania próbek roślin, produktów roślinnych oraz żywności i pasz pochodzenia roślinnego na obecność pozostałości środków ochrony roślin.
Kategoria: Badania żywności, 25.02.2025
-
✅ Wymagania ISO 14001 - system zarządzania środowiskowego (on-line)
Kategoria: Systemy jakości, 26.02.2025