-
Znakowanie środków spożywczych: branża mięsna. Prawo i praktyka. Szkolenie online.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.10.2024
-
Food waste w biznesie spożywczym: regulacje prawne i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.10.2024
-
System Nutri-Score – Zasady stosowania systemu krok po kroku.
Kategoria: Systemy jakości, 10.10.2024
-
Analiza danych z badań sensorycznych.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 10.10.2024
-
Jak skutecznie chronić swoją markę i produkty? O znakach towarowych w branży spożywczej i produktowej?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.10.2024
-
Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 11.10.2024
-
Wymagania REACH dla różnego rodzaju opakowania i wyrobu.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.10.2024
-
AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ WG ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 14.10.2024
-
WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ WG ISO 9001:2015
Kategoria: Normy i standardy, 14.10.2024
-
Znakowanie żywności. Przemysł mięsny.
Kategoria: Mięsna, 14.10.2024