Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

  • Home
  • e-Biblioteka
  • Webinaria/Konferencje
  • Katalog Szkoleń
  • Katalog Technologii
  • Firmy/Eksperci
  • O nas
  • Kontakt
Moje konto
Facebook Twitter LinkedIn
e-Biblioteka Webinaria/Konferencje Katalog Szkoleń Katalog Technologii Firmy/Eksperci O nas Kontakt
Home Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm Strefa Managera
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum nagrań

Filtruj po:

  • Kategorie

    Jakość i Bezpieczeństwo Żywności (152)

    Kontrola jakości (36)

    Specjalizacja branżowa (35)

  • Wyczyść filtry

Szkolenia z datą
Szkolenia na żądanie

  • Wymagania standardu IFS Food v.8 - SZKOLENIE ZDALNE

    Kategoria: Normy i standardy, 24.10.2023

    SGS Polska Sp. z o.o. Super oferta
  • eFORUM Prawo Żywnościowe FoodFakty - Dodatki do żywności i znakowanie - dzień 1

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.11.2023

    - Strefa Managera - Super oferta
  • eFORUM Prawo Żywnościowe FoodFakty - Dodatki do żywności i znakowanie - dzień 2

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.11.2023

    - Strefa Managera - Super oferta
  • Szkolenie GMP/GHP, HACCP dla pracowników gastronomii online

    Kategoria: Higiena i Haccp, 03.10.2023

    Merieux NutriSciences (Silliker Polska Sp. z o.o.)
  • Szkolenie GMP/GHP, HACCP dla pracowników sklepów spożywczych online

    Kategoria: Higiena i Haccp, 03.10.2023

    Merieux NutriSciences (Silliker Polska Sp. z o.o.)
  • Nowe podejście co do wymagań systemu HACCP wg.Codex Alimentarius/ ISO 22000. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP - szkolenie ON-LINE

    Kategoria: Higiena i Haccp, 03.10.2023

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
  • Pisma urzędowe inspekcji kontrolnych – czym są i jak reagować? [ON-LINE]

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 03.10.2023

    Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego FoodLaw
  • Audytor Wewnętrzny ISO 22000:2018

    Kategoria: Audytor wewnętrzny, 04.10.2023

    DNV Business Assurance Poland
  • Kontrola towarów paczkowanych wg. ustawy z dnia 7 maja 2009 r. - WEBINARIUM

    Kategoria: Prawo żywnościowe, 04.10.2023

    J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
  • ▶️ Online: Wymagania BRC Packaging Materials 6

    Kategoria: Normy i standardy, 04.10.2023

    LRQA (Lloyd's Register)
Następna
Polityka Prywatności Warunki Ogólne Usług i Regulamin Kontakt Cookies Newsletter Video

Design by Compact Code Compact Code

© 2015 FoodFakty. Wszystkie prawa zastrzeżone. Portal FoodFakty jest własnością firmy Prokonsument Sp. z o.o.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn