-
Jakość i bezpieczeństwo opakowania żywności i suplementów. W odpowiedzi na „Rewolucję opakowaniową PPWR i ROP” - Forum Managerskie i Warsztaty - Pack4Future
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.03.2025
Super oferta
-
109 LAB - Dobra Praktyka Laboratoryjna w teorii i praktyce w laboratorium mikrobiologicznym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 17.02.2025
-
09 JB - Znakowanie żywności. Przemysł mięsny.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.02.2025
-
242 BK - Ocena zagrożeń i analiza ryzyka w oparciu o standardy BRC GS Consumer Product, IFS HCP.
Kategoria: Normy i standardy, 18.02.2025
-
94 JB - Substancje dodatkowe, aromaty, enzymy w przetwórstwie spożywczym. Regulacje prawne, praktyka stosowania i kontrola.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 19.02.2025
-
83 BO - Ekoprojektowanie opakowań.
Kategoria: Ogólne, 19.02.2025
-
198 MIK - Kryteria mikrobiologiczne- meandry rozporządzenia UE 2073/2005 – co, kiedy, dlaczego?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 19.02.2025
-
01 MIK - Analiza mikrobiologiczna żywności - szkolenie STACJONARNE - dwa dni.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 19.02.2025
-
01 MIK - Analiza mikrobiologiczna żywności - szkolenie STACJONARNE - trzy dni.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 19.02.2025
-
63 WEB - Badanie GMO w żywności i paszach - interpretacja wyników badań oraz wymagań zgodnie z VLOG. - WEBINARIUM
Kategoria: Badania żywności, 20.02.2025