-
Powietrze – duże zagrożenie mikrobiologiczne dla żywności gotowej – prawda czy fałsz?
Kategoria: Ogólne, 21.01.2025
-
Pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych.
Kategoria: Badania żywności, 21.01.2025
-
Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 21.01.2025
-
Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.01.2025
-
Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.01.2025
-
Warsztaty z weryfikacji sensorycznej zespołu oceniającego - SZKOLENIE STACJONARNE.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 22.01.2025
-
Suplementy diety - warsztaty i praktyczne wskazówki dotyczące znakowania i prezentacji.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.01.2025
-
Nadzór nad wyposażeniem pomiarowym w organizacji i spójność pomiarowa w systemach zarządzania.
Kategoria: Normy i standardy, 23.01.2025
-
Wymagania standardu FSSC 22000, v. 6.
Kategoria: Systemy jakości, 23.01.2025
-
Znakowanie środków spożywczych: branża piekarsko-cukiernicza. Informacje obowiązkowe i dobrowolne, praktyczne przykłady.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.01.2025