-
Hasła marketingowe w znakowaniu żywności.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.10.2024
-
Alergeny na etykiecie – zasady znakowania z uwzględnieniem oceny ryzyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.10.2024
-
Wymagania standardu IFS Food v.8 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 18.10.2024
-
Badanie zmian zapachu i smaku przy kontakcie opakowania z żywnością.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 18.10.2024
-
Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami: gryzonie, owady latające, szkodniki magazynowe. Analiza ryzyka, dobra praktyka magazynowa.
Kategoria: Higiena i Haccp, 18.10.2024
-
Hasła marketingowe „Bez…” / „Bez dodatku…” – warunki stosowania
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.10.2024
-
Lider zespołu sensorycznego - wymagania, zadania, problemy.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 21.10.2024
-
Audytowanie dostawców w przemyśle spożywczym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 21.10.2024
-
Wymagania BRCGS Packaging Materials v. 6.
Kategoria: Systemy jakości, 21.10.2024
-
Wymagania i audytor wewnętrzny BRCGS Packaging Materials v. 6.
Kategoria: Systemy jakości, 21.10.2024