-
TOP OF 2024 - Wybrane, najbardziej popularne warsztaty z wydarzeń stacjonarnych w wersji online
Kategoria: Badania żywności, 11.12.2024
-
Wymagania weterynaryjno-sanitarne dla produkcji karm dla zwierząt domowych
Kategoria: Prawo żywnościowe, 07.12.2024
-
Zarządzanie efektywnością wodną w organizacji wg normy ISO 46001:2019 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 09.12.2024
-
Urzędowe kontrolne żywności, pasz i karm dla zwierząt – co mogą inspekcje?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.12.2024
-
Urzędowe kontrolne żywności, pasz i karm dla zwierząt – co mogą inspekcje?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.12.2024
-
Zespół HACCP oraz dobre praktyki higieniczne i produkcyjne w przedsiębiorstwach paszowych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 10.12.2024
-
Pełnomocnik ds. jakości w zakresie wymagań standardów BRCGS Food oraz IFS Food. Audyt wewnętrzny w zakresie bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Normy i standardy, 10.12.2024
-
BEZPŁATNE: Nowe kryteria bezpieczeństwa dla bakterii Listeria monocytogenes – jak przygotować się do spełnienia zmienionych wymagań prawnych?
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 10.12.2024
-
Mierzenie śladu węglowego firmy i produktu w trzech zakresach w kontekście ESG.
Kategoria: Ogólne, 10.12.2024
-
Substancje dodatkowe, aromaty, enzymy w przetwórstwie spożywczym. Regulacje prawne, praktyka stosowania i kontrola.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.12.2024