-
Wymagania IFS Logistics - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 15.11.2024
-
Food Fraud - zafałszowania żywności ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 14.11.2024
-
Podstawy pomiaru i raportowania śladu węglowego przedsiębiorstwa i produktu - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 14.11.2024
-
Nutri-Score – aktualizacja algorytmu i zasady stosowania systemu w praktyce
Kategoria: Prawo żywnościowe, 15.11.2024
-
Zmiany w wymaganiach standardu IFS Food v. 8.
Kategoria: Systemy jakości, 15.11.2024
-
Zasady utrzymania ruchu wraz z nadzorowaniem maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym w kontekście wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000, ISO 22000.
Kategoria: Normy i standardy, 15.11.2024
-
Zasady etykietowania i wprowadzania do obrotu pasz. Praktyczne zastosowanie przepisów, najczęstsze błędy.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 15.11.2024
-
Znakowanie żywności – produkty rybołówstwa i akwakultury.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 15.11.2024
-
Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 16.11.2024
-
Zadania zespołu bezpieczeństwa żywności w systemie zarządzania na podstawie wymagań Codex Alimentarius, BRCGS Food i IFS Food.
Kategoria: Systemy jakości, 18.11.2024