-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania BHP wg ISO 45001:2018
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 07.11.2024
-
Notyfikacja żywności prozdrowotnej vademecum obsługi systemu powiadamiania e-Sanepid
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.10.2024
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000 w. 6 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 22.10.2024
-
Wymagania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000 v.6 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 22.10.2024
-
Dodatki do żywności i aromaty spożywcze: wymogi stosowania oraz znakowania
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.10.2024
-
Nowe rozporządzenie opakowaniowe (PPWR) – podstawowe wymogi
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.10.2024
-
Nadzór nad wyposażeniem pomiarowym w organizacji i spójność pomiarowa w systemach zarządzania.
Kategoria: Badania żywności, 24.10.2024
-
Walidacja procesów czyszczenia, mycia i dezynfekcji czyli jak uzyskać obiektywne dowody, że wdrożona metoda jest skuteczna.
Kategoria: Higiena i Haccp, 24.10.2024
-
Dyrektywy śniadaniowe – zmiany dotyczące miodu, soków owocowych i dżemów
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.10.2024
-
Mikrobiologia patogenów, drobnoustrojów wskaźnikowych i psujących żywność. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 25.10.2024