Szkolenia
-
SZKOLENIE ON-LINE: DEKLARACJA POCHODZENIA PODSTAWOWEGO SKŁADNIKA PRODUKTU SPOŻYWCZEGO
Kategoria: Prawo żywnościowe, Na żądanie
-
DOBROSTAN ZWIERZĄT W ŚWIETLE ROZPORZĄDZENIA RADY (WE) NR 1099/2009
Kategoria: Mięsna, Na żądanie
-
FOOD DEFENSE ORAZ FOOD FRAUD
Kategoria: Prawo żywnościowe, Na żądanie
-
BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY: Przegląd, Wymagania i Zarządzanie
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
IFS FOOD: PRZEGLĄD, WYMAGANIA I ZARZĄDZANIE
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
IFS GLOBAL MARKETS FOOD
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
NAJNOWSZE WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 v. 5
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
WYMAGANIA STANDARDU IFS LOGISTIC V.2.2
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
HACCP PODSTAWOWE NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI
Kategoria: Higiena i Haccp, Na żądanie
-
VLOG – ŻYWNOŚĆ WOLNA OD GMO.
Kategoria: Prawo żywnościowe, Na żądanie