-
Składniki suplementów diety zgodne z prawem – prawo i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 16.06.2025
-
GLOBALG.A.P. Risk Assessment on Social Practice (GRASP) v2.0 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 16.06.2025
-
238 DSZ - Walidacja systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności (IFS, BRC, FSSC).
Kategoria: Systemy jakości, 16.06.2025
-
274 WEB - Ilościowa ocena ryzyka związana z alergenami, w oparciu o system VITAL 4.0 i inne systemy. - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 16.06.2025
-
ESG i dyrektywa CSRD w praktyce – nowe wyzwania dla działów HR - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 16.06.2025
-
Etykietowanie mięsa i wyrobów mięsnych – wybrane aspekty
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.06.2025
-
247 JB - Suplementy diety - warsztaty i praktyczne wskazówki dotyczące znakowania i prezentacji.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.06.2025
-
04 JB - Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 17.06.2025
-
Wymagania IFS Logistics - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 17.06.2025
-
69 WEB - Kontrola towarów paczkowanych wg. ustawy z dnia 7 maja 2009 r. - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.06.2025