-
Węglowodory olejów mineralnych – specyficzne zanieczyszczenie żywności – uregulowania prawne i nadchodzące zmiany.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 07.10.2024
-
Znakowanie żywności - piekarnictwo i wyroby cukiernicze.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 07.10.2024
-
AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI IFS w. 8 I BRC w. 9
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 08.10.2024
-
WEBINAR: Wyrok TSUE w sprawie oświadczeń dla składników botanicznych i kofeiny. Jak przygotować się do zmian? Czy usunięte zostaną tylko oświadczenia z negatywną opinią?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 08.10.2024
-
Znakowanie środków spożywczych: branża mięsna. Prawo i praktyka. Szkolenie online.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.10.2024
-
Food waste w biznesie spożywczym: regulacje prawne i praktyka
Kategoria: Prawo żywnościowe, 10.10.2024
-
System Nutri-Score – Zasady stosowania systemu krok po kroku.
Kategoria: Systemy jakości, 10.10.2024
-
Analiza danych z badań sensorycznych.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 10.10.2024
-
Jak skutecznie chronić swoją markę i produkty? O znakach towarowych w branży spożywczej i produktowej?
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.10.2024
-
Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 11.10.2024