-
Audytor wewnętrzny systemu zarządzania środowiskowego wg ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 13.11.2025
Super oferta -
Warsztat-kierunki i trendy w rozwoju sys. zarz. bezp. i jakością żywności/produktu
Kategoria: Systemy jakości, 18.11.2025
Super oferta -
Specjalista PCQI w zakresie środków zapobiegawczych wg FSMA - ONLINE - j. ang
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.11.2025
Super oferta -
244 MIK - Łańcuch chłodniczy a stabilność mikrobiologiczna żywności. Analiza wyników badań z przerwanym ciągiem chłodniczym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 07.11.2025
-
261 DSZ - System HACCP, GHP, GMP w gastronomii.
Kategoria: Higiena i Haccp, 07.11.2025
-
117 SPP - Próbkobiorca mięsa, wyrobów mięsnych i wymazów higieniczno-sanitarnych.
Kategoria: Badania żywności, 07.11.2025
-
✅ Wymagania IFS Broker v. 3.2 ✅
Kategoria: Ogólne, 07.11.2025
-
✅ IFS Broker 3.2 - omówienie wymagań ✅
Kategoria: Normy i standardy, 07.11.2025
-
✅ Wymagania standardu IFS Broker 3.2 ✅ (online)
Kategoria: Normy i standardy, 07.11.2025
-
221 DSZ - Wymagania standardu IFS Food v. 8 - (szkolenie na licencji IFS Academy).
Kategoria: Systemy jakości, 13.11.2025


