Szkolenia
-
SZKOLENIE ON-LINE: DEKLARACJA POCHODZENIA PODSTAWOWEGO SKŁADNIKA PRODUKTU SPOŻYWCZEGO
Kategoria: Prawo żywnościowe, Na żądanie
-
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku
Kategoria: Prawo żywnościowe, Na żądanie
-
▶️ Audytor wewnętrzny bezpieczeństwa żywności wg ISO 22000:2018 i/lun FSSC 22000 (Online lub w siedzibie klienta)
Kategoria: Audytor wewnętrzny, Na żądanie
-
▶️ System zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO 22000:2018 i/lub FSSC 22000 5 (Online lub w siedzibie klienta)
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
Zmiany w IFS Food 7 (on-line)
Kategoria: Systemy jakości, Na żądanie
-
WYMAGANIA STANDARDU BRC FOOD / IFS FOOD / FSSC 22000 (ON-LINE)
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
AUDYTOR WEWNĘTRZNY BRC FOOD 8 & IFS FOOD 7 (ON-LINE)
Kategoria: Audytor wewnętrzny, Na żądanie
-
Certyfikacja łańcucha dostaw oleju palmowego oraz jego pochodnych – wymagania standardu RSPO SCC - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
▶️ Nowe wymagania IFS Food 7 (w firmie lub online)
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
▶️ Audytor wewnętrzny bezpieczeństwa żywności BRC 8 i/lub IFS 7 (online lub w siedzibie klienta)
Kategoria: Audytor wewnętrzny, Na żądanie