-
Jakość i bezpieczeństwo opakowania żywności i suplementów. W odpowiedzi na „Rewolucję opakowaniową PPWR i ROP” - Forum Managerskie i Warsztaty - Pack4Future
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.03.2025
Super oferta
-
238 DSZ - Walidacja systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności (IFS, BRC, FSSC).
Kategoria: Systemy jakości, 07.02.2025
-
260 WEB - Certyfikacja systemu Integrowanej Produkcji Roślin - WEBINARIUM
Kategoria: Systemy jakości, 07.02.2025
-
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 10.02.2025
-
Zarządzanie niezgodnościami i wyrobem niezgodnym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 10.02.2025
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania BHP wg ISO 45001:2018 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 10.02.2025
-
Wymagania ISO 45001:2018 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 10.02.2025
-
188 DSZ - Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych w systemach bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Higiena i Haccp, 11.02.2025
-
✅ Wymagania HACCP / GMP / GHP (online) ✅
Kategoria: Normy i standardy, 12.02.2025
-
✅ Wymagania HACCP / GMP / GHP (online) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 12.02.2025