-
Etykietowanie mięsa i wyrobów mięsnych – wybrane aspekty
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.06.2025
-
247 JB - Suplementy diety - warsztaty i praktyczne wskazówki dotyczące znakowania i prezentacji.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 17.06.2025
-
04 JB - Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 17.06.2025
-
Wymagania IFS Logistics - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 17.06.2025
-
69 WEB - Kontrola towarów paczkowanych wg. ustawy z dnia 7 maja 2009 r. - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.06.2025
-
276 WEB - Listeria na fali zmian - nowe wymagania dla producentów żywności - WEBINARIUM NOWOŚĆ
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 18.06.2025
-
21 WEB - Oleje mineralne MOSH/MOAH i NIAS w opakowaniach - WEBINARIUM
Kategoria: Ogólne, 18.06.2025
-
310 LEAN - TWI – Training Within Industry.
Kategoria: Ogólne, 20.06.2025
-
Audytor wiodący Systemu Zarządzania Jakością według ISO 9001:2015
Kategoria: Ogólne, 23.06.2025
-
IFS Logistics V3
Kategoria: Systemy jakości, 23.06.2025