-
Audytor wewnętrzny systemu zarządzania środowiskowego wg ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 13.11.2025
Super oferta -
Warsztat-kierunki i trendy w rozwoju sys. zarz. bezp. i jakością żywności/produktu
Kategoria: Systemy jakości, 18.11.2025
Super oferta -
Specjalista PCQI w zakresie środków zapobiegawczych wg FSMA - ONLINE - j. ang
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.11.2025
Super oferta -
221 DSZ - Wymagania standardu IFS Food v. 8 - (szkolenie na licencji IFS Academy).
Kategoria: Systemy jakości, 13.11.2025
-
224 DSZ - Wymagania i Audytor wewnętrzny standardu IFS Food v. 8.
Kategoria: Systemy jakości, 13.11.2025
-
53 DSZ - Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 13.11.2025
-
Psychospołeczne zagrożenia w pracy - jak je rozpoznać i skutecznie ograniczać ryzyko z nimi związane
Kategoria: Ogólne, 13.11.2025
-
113 JB - Żywność prozdrowotna – skład, oznakowanie, reklama.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 13.11.2025
-
98 LAB - Nadzór nad wyposażeniem pomiarowym w organizacji i spójność pomiarowa w systemach zarządzania.
Kategoria: Normy i standardy, 14.11.2025
-
267 ENVI - Wylesianie a nowe regulacje EUDR - obowiązki i wyzwania.
Kategoria: Ogólne, 14.11.2025


