-
Wymagania ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 20.01.2025
-
Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.01.2025
-
268 ENVI - ESG w organizacji: obowiązki, strategia i raportowanie.
Kategoria: Ogólne, 20.01.2025
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania środowiskowego wg ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 20.01.2025
-
Powietrze – duże zagrożenie mikrobiologiczne dla żywności gotowej – prawda czy fałsz?
Kategoria: Ogólne, 21.01.2025
-
Pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych.
Kategoria: Badania żywności, 21.01.2025
-
Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 21.01.2025
-
Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.01.2025
-
Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.01.2025
-
Warsztaty z weryfikacji sensorycznej zespołu oceniającego - SZKOLENIE STACJONARNE.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 22.01.2025