-
Szkolenie potwierdzone! Podstawy pomiaru i raportowania śladu węglowego przedsiębiorstwa i produktu - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 29.05.2025
Super oferta
-
Przegląd metod stosowanych w analizie sensorycznej
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 21.05.2025
-
56 BO - Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.05.2025
-
63 WEB - Badanie GMO w żywności i paszach - interpretacja wyników badań oraz wymagań zgodnie z VLOG. - WEBINARIUM
Kategoria: Badania żywności, 21.05.2025
-
293 BO - Opakowania i odpady opakowaniowe - obowiązki przedsiębiorców. Nowy system prawny obowiązujący od 2026 r. NOWOŚĆ
Kategoria: Ogólne, 22.05.2025
-
Fałszowanie żywności (Food Fraud) w kontekście oceny jej autentyczności i podatności na zafałszowania
Kategoria: Badania żywności, 22.05.2025
-
BRCGS Packaging Materials Issue 6 to 7 Conversion for Auditors
Kategoria: Systemy jakości, 22.05.2025
-
50 JB - Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.05.2025
-
267 ENVI - Wylesianie a nowe regulacje EUDR - obowiązki i wyzwania.
Kategoria: Ogólne, 22.05.2025
-
Jak bronić produktu zgłoszonego w GIS? – suplementy i żywność wzbogacona
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.05.2025