-
Wymagania standardu IFS Food v. 8. (szkolenie na licencji IFS Academy)
Kategoria: Normy i standardy, 16.09.2024
-
Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Ogólne, 16.09.2024
-
Wymagania standardu GMP+ FC SCHEME 2020.
Kategoria: Systemy jakości, 17.09.2024
-
Walidacja w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności (IFS, BRC, FSSC).
Kategoria: Systemy jakości, 18.09.2024
-
Znakowania żywności. Przemysł mleczarski.
Kategoria: Mleczarska, 18.09.2024
-
Produkty zafałszowane, niepełnowartościowe, podróbki i niezgodności w oznakowaniu – wybrane problemy autentyczności artykułów spożywczych.
Kategoria: Ogólne, 19.09.2024
-
Gospodarka odpadami w przedsiębiorstwie – obowiązki podmiotów, nowe wyzwania w 2024 r.
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.09.2024
-
Kwalifikacja i ocena dostawcy zgodnie z wymaganiami BRC, IFS, FSSC 22000 i innych standardów zarządzania jakością bezpieczeństwem żywności
Kategoria: Systemy jakości, 20.09.2024
-
ZNAKOWANIE ŻYWNOŚCI ZGODNIE Z ROZP. 1169/2011
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.09.2024
-
Oleje mineralne MOSH/MOAH i NIAS w opakowaniach.
Kategoria: Badania żywności, 20.09.2024