-
Warsztat-kierunki i trendy w rozwoju sys. zarz. bezp. i jakością żywności/produktu
Kategoria: Systemy jakości, 18.11.2025
Super oferta -
Specjalista PCQI w zakresie środków zapobiegawczych wg FSMA - ONLINE - j. ang
Kategoria: Prawo żywnościowe, 25.11.2025
Super oferta -
296 DSZ - Pełnomocnik Systemu ISO 14001. NOWOŚĆ
Kategoria: Systemy jakości, 17.11.2025
-
158 DSZ - Rola lidera i zespołu HACCP w kształtowaniu systemu bezpieczeństwa żywności.
Kategoria: Higiena i Haccp, 17.11.2025
-
163 DSZ - Food fraud - Autentyczność żywności i ocena podatności na zafałszowania w branży spożywczej w odniesieniu do wymagań standardów BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 17.11.2025
-
Wymagania ISO 9001:2015
Kategoria: Normy i standardy, 17.11.2025
-
Audytor Wewnętrzny ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 17.11.2025
-
Wymagania ISO 9001:2015
Kategoria: Normy i standardy, 17.11.2025
-
04 JB - Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 17.11.2025
-
131 DSZ - Kultura bezpieczeństwa żywności – warsztaty.
Kategoria: Ogólne, 17.11.2025


