-
Wymagania standardu IFS Food v.8 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 24.10.2023
Super oferta
-
eFORUM Prawo Żywnościowe FoodFakty - Dodatki do żywności i znakowanie - dzień 1
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.11.2023
Super oferta
-
eFORUM Prawo Żywnościowe FoodFakty - Dodatki do żywności i znakowanie - dzień 2
Kategoria: Prawo żywnościowe, 24.11.2023
Super oferta
-
Szkolenie GMP/GHP, HACCP dla pracowników gastronomii online
Kategoria: Higiena i Haccp, 03.10.2023
-
Szkolenie GMP/GHP, HACCP dla pracowników sklepów spożywczych online
Kategoria: Higiena i Haccp, 03.10.2023
-
Nowe podejście co do wymagań systemu HACCP wg.Codex Alimentarius/ ISO 22000. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Higiena i Haccp, 03.10.2023
-
Pisma urzędowe inspekcji kontrolnych – czym są i jak reagować? [ON-LINE]
Kategoria: Prawo żywnościowe, 03.10.2023
-
Audytor Wewnętrzny ISO 22000:2018
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 04.10.2023
-
Kontrola towarów paczkowanych wg. ustawy z dnia 7 maja 2009 r. - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 04.10.2023
-
▶️ Online: Wymagania BRC Packaging Materials 6
Kategoria: Normy i standardy, 04.10.2023