-
Podstawy pomiaru i raportowania śladu węglowego przedsiębiorstwa i produktu - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 24.04.2025
Super oferta
-
WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA ENERGIĄ WG WYMAGAŃ NORMY ISO 50001:2018
Kategoria: Normy i standardy, 14.04.2025
-
Food Fraud - zafałszowania żywności ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 14.04.2025
-
130 DSZ - Pełnomocnik i audytor wewnętrzny standardu FSSC 22000 wersja 6.
Kategoria: Normy i standardy, 14.04.2025
-
47 WEB - Deklaracja kraju lub miejsca pochodzenia podstawowego składnika w świetle przepisów prawa żywnościowego - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 14.04.2025
-
Ekspert ds. prawa żywnościowego POZNAŃ
Kategoria: Prawo żywnościowe, 14.04.2025
-
Ekspert ds. prawa żywnościowego WARSZAWA
Kategoria: Prawo żywnościowe, 14.04.2025
-
Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie branży spożywczej zgodnie ze standardami BRCGS, IFS Food, FSSC 22000
Kategoria: Prawo żywnościowe, 14.04.2025
-
222 DSZ - Wymagania standardu FSSC 22000, v. 6.
Kategoria: Systemy jakości, 14.04.2025
-
192 DSZ - Audytowanie dostawców w przemyśle spożywczym.
Kategoria: Systemy jakości, 14.04.2025