-
Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przemyśle spożywczym
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
ESG - strategia i podstawy raportowania zgodnie z Dyrektywą CSRD - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, Na żądanie
-
▶️ Wymagania FSSC 22000 dla sektora opakowań
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
▶️ Szkolenie doskonalące dla audytorów wewnętrznych (w firmie lub online)
Kategoria: Audytor wewnętrzny, Na żądanie
-
▶️ HACCP - warsztaty dla zespołów (w firmie lub online)
Kategoria: Higiena i Haccp, Na żądanie
-
✅ Food Fraud & Food Defense
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
✅ Wymagania standardu IFS Food wersja 8 (u klienta lub on-line)
Kategoria: Normy i standardy, Na żądanie
-
Etykietowanie żywności wartością odżywczą. Pomocne informacje
Kategoria: Prawo żywnościowe, Na żądanie
-
Znakowanie żywności z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów
Kategoria: Prawo żywnościowe, Na żądanie
-
Audytor wewnętrzny systemu HACCP
Kategoria: Audytor wewnętrzny, Na żądanie