✅ Wymagania standardu IFS Food wersja 8 (u klienta lub on-line)
Na żądanie Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Nasze szkolenie jest dedykowane osobom, które pragną poznać i zrozumieć wymagania standardu bezpieczeństwa żywności IFS Food.
Kurs kładzie nacisk na praktyczną wiedzę i zrozumienie standardu, w tym interpretację i zastosowanie jego wymagań w organizacji. Uczestnicy szkolenia zapoznają się także z kluczowymi pojęciami i definicjami stosowanymi w standardzie IFS Food, co pozwala na lepsze zrozumienie i efektywne wdrażanie tych zasad w praktyce.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za wdrażanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności opartych na normie IFS v8, a w szczególności:
pełnomocników systemu,
auditorów wewnętrznych,
pracowników działu jakości
kadry kierowniczej,
konsultantów,
a także wszystkich osób, które czeka praca wdrożeniu systemu IFS Food.
Program
- Wprowadzenie do wymagań IFS Food.
- Podstawowe definicje
- Wymagania KO
- Klasyfikacja niezgodności wg IFS Food
- System certyfikacji IFS Food
- Wyłączenia
- Wymagania standardu
- zarządzanie i zaangażowanie,
- system zarządzania jakością,
- zarządzanie zasobami,
- proces produkcyjny,
- pomiar, analiza, doskonalenie.
- Pytania i dyskusja
Warunki uczestnictwa
SZKOLENIE ZAMKNIĘTE:
Oferujemy możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta lub online. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136
SZKOLENIE OTWARTE:
Zapraszamy również na szkolenia otwarte organizowane w formie online.
Cena szkolenia otwartego:
600 PLN netto + 23% VAT
Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 10% rabatu.
Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 15% rabatu.
Dodatkowe informacje, terminy oraz zapisy na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/wymagania-ifs-brc
Zapytaj organizatora o szczegóły