Biblioteka
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - grudzień 2020
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - grudzień 2020
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - listopad 2020
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - listopad 2020
-
Miesięczne przeglądy prawa FoodFakty LEX SCAN - wersja pełna
-
FoodFakty NAWIGATOR LEX – Komentarze do zmian w prawie żywnościowym III kwartał 2020
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - listopad 2020
-
Raport FoodFakty: Standardy rodziny GFSI w łańcuchu żywności - przyszłość standardów jakości i wyzwania COVID-19
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - październik 2020
-
Alergeny w żywności
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - październik 2020
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - październik 2020
-
Czy to początek końca ery mięsa - Czy jesteśmy świadkami przełomu i możemy mówić o rewolucji mięsa roślinnego?
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - wrzesień 2020
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego z abstraktami - za okres 14-30.09 FoodFakty LEX SCAN
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - wrzesień 2020
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego z abstraktami - za okres 1-13.09 FoodFakty LEX SCAN
-
Woda i higiena w przemyśle spożywczym
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - sierpień 2020
-
Jak zmniejszyć ryzyko zanieczyszczenia biologicznego
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - sierpień 2020
-
Cel: Rolnictwo Zrównoważone
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego z abstraktami - za okres 17-31.08 FoodFakty LEX SCAN
-
Jak przetrwać dzień audytu?