Biblioteka
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - marzec 2021
-
Raport RISK - marzec 2021 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - marzec 2021
-
Ochrona zakładów przed zagrożeniami biologicznymi i mikrobiologicznymi z zastosowaniem planu specjalistycznych usług doczyszczania
-
Przyśpieszone badania przechowalnicze
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2021
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - luty 2021
-
Raport RISK - luty 2021 - załącznik
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2021
-
Dyrektywa o ochronie sygnalistów w świetle interesów przedsiębiorców rynku spożywczego
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - styczeń 2021
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - luty 2021
-
Raport RISK - styczeń 2021 - załącznik
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2021
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2021
-
Listeria w przemyśle spożywczym
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - styczeń 2021
-
NOWOŚĆ - Raport Managera – branża mięsna grudzień 2020
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - grudzień 2020
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - grudzień 2020
-
Żywność pochodzenia roślinnego - Oznaczanie tłuszczu i białka zgodne z normami
-
Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - grudzień 2020
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - grudzień 2020
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - listopad 2020