-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2024
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - luty 2024
-
Rejestr zmian limitów prawnych 2024
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - luty 2024
-
Raport RISK - luty 2024 - załącznik
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2024
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - styczeń 2024
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - styczeń 2024
-
Raport RISK - styczeń 2024 - załącznik
-
BACILLUS CEREUS, CLOSTRIDIUM PERFRINGENS, STAPHYLOCOCCUS AUREUS - CHARAKTERYSTYKA I ZAGROŻENIA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - grudzień 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - grudzień 2023
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - grudzień 2023
-
Raport RISK - grudzień 2023 - załącznik
-
Rejestr zmian limitów prawnych 2023
-
Kodeks Etyki Żywnościowej
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - listopad 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - listopad 2023
-
Raport RISK - listopad 2023 - załącznik
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - listopad 2023
-
Pełna wersja: Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - październik 2023
-
Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego - październik 2023
-
Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - październik 2023
-
Raport RISK - październik 2023 - załącznik