Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce:
Czas trwania: 8 h
Przygotowanie do ustanowienia procedury oraz efektywnego działania na wypadek sytuacji kryzysowych.
Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, pełnomocnicy systemów bezpieczeństwa żywności, członkowie zespołu kryzysowego, technolodzy żywności, osoby odpowiedzialne za komunikację i PR w organizacji, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
8 godzin lekcyjnych.
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się uzyskaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu wydanym przez TÜV SÜD Polska.
Uwaga: Szkolenie dostępne tylko w formie zamkniętej. W celu otrzymania oferty, zapraszamy do kontaktu pod adresem: akademia.pl@tuvsud.com.
Zapytaj organizatora o szczegóły